Livet i vattnet är ypperligt på Seychellerna med över 1000 olika fiskarter

Livet i vattnet är ypperligt på Seychellerna med över 1000 olika fiskarter

Seychellit

Kaikki valtameren saaret ovat koralli- tai tulivuorikiviä. Poikkeuksena on Seychelles, joka on maailman vanhin graniittisaari. Tämä on legendaarisen kauneuden paikka, jossa pehmeät graniittihuiput nousevat sokerihuippuina ja luovat outoja muotoja. Valkoinen korallihiekka ja turkoosi meri kehystää saaret ja antaa elämän upeita rantoja.

Jumalalliset rannat, luksushotellit ja miellyttävä ilmasto

Seychelliin kuuluu 115 saarta, joista suurin osa on asumattomia. Pääsaarena on Mahe (Mahé) ja tässä on myös Victoria. Mahesta (Mahé) voit lentää (15 min) tai katamaraanin (60 min) kanssa Praslinin toiseksi suurimmalle saarelle. Vene maksaa noin puolet hinnasta verrattuna lentoihin. Voit myös ottaa veneen Praslinista (Praslin) Ladiguen rinnakkaissaarille (La Digue). Näistä kolmesta saaresta löydät eniten yöpymispaikkoja Seychelleillä. Niille, jotka etsivät aidosti ylellisiä lomakohteita, on yksityiset maat (Seychellit).

Seychelleillä on lämmin ilmasto ympäri vuoden. Se on mukava ja lämmin ilmassa ja 27 astetta vedessä. Toukokuun ja syyskuun välisenä aikana on myös mukava pysyä täällä. Seychelleillä on juuret sekä englantilaisessa että ranskalaisessa kulttuurissa ja paikalliset hallitsevat molempia kieliä.

Vinkkejä aktiviteetteihin, joita voit tehdä Seychelleillä:

Koe seikkailunhaluiset rannat. Seychellit ovat maailman parhaita rantoja

Käy Vallee de Main kansallispuistossa Praslinissa (Praslin). Puistossa on hyvin monipuolinen kasvisto ja eläimistö sekä rikas lintuelämä. Vuokraa polkupyörä Ladiguessa (La Digue) ja pyöräile saaren ympäri. Täydellinen päiväreissu

Mene katamaraanin risteilylle ja koe eri saaret merestä. Pysy pääkaupungissa Victoria on Mahe (Mahé) Täältä löydät pieniä, paikallisia markkinoita, hienoja ulko- ja ravintoloita. Sukeltaminen ja snorklaaminen on ehdotonta

Etsi matkoja Seychellillä

Sää ja ilmasto

Seychellit keskilämpötila

Kalenteri PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
tammikuu 29°C 25°C
helmikuu 29°C 25°C
maaliskuu 30°C 25°C
huhtikuu 31°C 25°C
toukokuu 30°C 25°C
kesäkuu 28°C 25°C
heinäkuu 28°C 24°C
elokuu 28°C 24°C
syyskuu 28°C 24°C
lokakuu 29°C 24°C
marraskuu 29°C 24°C
joulukuu 29°C 24°C

Sääennuste kohteelle Seychellit

Tarjoukset - Lento + hotelli

Mahe ★★★ 8n €1.465
Praslin ★★★ 8n €1.605
La Digue ★★★ 7n €1.615
Île Denis ★★★★★ 6n €3.575

Etsi matkoja Seychellitille

Kartta

Seychelles

Kohteita tässä Seychellit

Muita kohteita tässä Aurinko ja kylpy sekä suuret kaupungit Euroopassa