Badvikar, stränder och vacker natur.

Badvikar, stränder och vacker natur.

Mallorca

Vuosikymmenien ajan Mallorca on ollut Euroopan ja ehkäpä skandinaavien suosituin lomakohde. Se johtuu ensisijaisesti pitkistä houkuttelevista hiekkarannoista, hyvästä ruoasta ja kauniista maisemista.

Mallorca on kaunis ympäri vuoden, ja talvikuukausina sekä varhain keväällä ja syksyllä Mallorca on suosittu paikka pyöräilijöille. Lempeä ilmasto mahdollistaa myös golfin aloittamisen jo helmikuun-maaliskuun vaihteessa. Kuitenkin suurin osa valitsee vierailla Mallorcalla kesäkuukausina. Kesäkausi kestää huhtikuusta lokakuuhun, ja saari on kaikkein vilkkaimmillaan kolmena kesäkuukautena: kesä-, heinä- ja elokuussa.

Suositut kohteet Mallorcalla

Kaksi eniten vierailtua lahtea ovat eteläinen Palmabay ja pohjoinen Alcudiabay. Mutta näiden kahden lisäksi on suuri määrä pieniä ja suuria, tunnettuja ja vähemmän tunnettuja lahtia, kaupunkeja ja rantoja ympäri saarta. Muita tunnettuja lomakohteita ovat Cala d'Or, Cala Bona, Cala Millor itärannikolla, Port de Pollenca Alcudian vieressä pohjoisessa, Port de Sóller länsirannikolla ja Puerto de Andratx etelässä. Yli puolet väestöstä asuu vilkkaassa pääkaupungissa Palma de Mallorca, joka on viime vuosina tullut erittäin suosituksi kaupungiksi muotitietoisten trendsetterien keskuudessa. Täältä löydät viimeisimmät muotitrendit sekä uusimmat baarit ja kahvilat sulassa sovussa viihtyisien tapas-baarien ja paikallisten ravintoloiden kanssa. Että Mallorca sopii kaikille, on selvää. Sinun tarvitsee vain löytää oma paikkasi, olitpa sitten kuka tahansa. Perheet, eläkeläiset, parit, ystävät, sinkut, bilettäjät tai täydellistä rentoutumista etsivät - Mallorcalla on jotain jokaiselle.

Kaunis luonto

Kevätkuukausina maisema on upean vihreä ja suurenmoinen, ja ilmasto on miellyttävä. Silloin on täydellinen aika pyöräillä tai patikoida. Retket vaihtelevat vaikeusasteeltaan. Kaikissa retkissä koet upeaa luontoa ja suuria vaihteluita. Tammi-helmikuussa mantelipuut kukkivat, ja suuri osa saaresta peittyy loputtoman kauniisiin valkoisiin ja vaaleanpunaisiin mantelipuihin. Suosittu paikka nähdä puut täydessä kukassa on Serra de Tramuntana -vuoristossa saaren länsirannikolla. Tämä alue on Unescon maailmanperintöluettelossa.

Auto ja pyörä

Auton tai pyörän vuokraaminen voi olla hyvä idea muutamaksi päiväksi. Useimmissa paikoissa on hyvät tiet, ja saari on suosittu pyöräilijöille, joten on helppoa vuokrata polkupyörä ja lähteä lyhyille tai pitkille retkille.

Etsi matkoja Mallorcalle

Sää ja ilmasto

Mallorca keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 24°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 17°C

Sääennuste kohteelle Mallorca:

Lento + hotelli

Sa Coma ★★★ 3n €295
Cala Ratjada ★★ 3n €305
S'Arenal ★★ 3n €315
Cala d'Or ★★★ 4n €315
Alcúdia ★★★ 3n €315
Santa Ponsa ★★★★ 3n €315
Cala Millor ★★★ 4n €325
Bonaire Paguera ★★★ 3n €325
Cala Bona ★★★★ 4n €325
Portocolom ★★★ 3n €325

Etsi matkoja Mallorcaille

Kartta

Mallorca

Kohteita tässä Mallorca

Muut kohteet