Hotel LIVVO Lago Taurito

Taurito, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 52.4 km (36 mins)

Tietoja hotellista

Hotel Paradise Lago Taurito - All Inclusive Waterpark & Spa sijaitsee lähellä rantaa, ja Lago Taurito -vesipuisto sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Playa de Amadoresin ranta 9 minuutin ajomatkan päässä. Moganin satama sijaitsee 16,9 kilometrin ja Playa del Cura 5,1 kilometrin päässä tästä all-inclusive-tyyppisestä lomakeskuksesta.

Tämä majoitusliike toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät hotellin ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan periä erillinen maksu. Hotel Paradise Lago Taurito - All Inclusive Waterpark & Spa tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Aamiainen kuuluu hintaan.

Voit rentoutua kylpylässä, jonka tarjoaa muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi yökerho, ilmainen vesipuisto sekä ulkotenniskenttää. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa langaton internetyhteys (lisämaksusta), concierge-palvelut ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Sisäänkirjautumisikä vähintään 18 vuotta. Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. .

  Huonehintaan sisältyy:Lisämaksu uudenvuodenaaton gaalaillallisestaLisämaksu joulupäivän gaalaillallisesta. Tässä on mainittu kaikki hotellien meille ilmoittamat maksut. Maksut saattavat kuitenkin muuttua riippuen siitä, kuinka kauan yövyt majoitusliikkeessä, tai valitsemastasi huoneesta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä