Heritage Hotel Raznjevica Dvori

Biograd na Moru, Kroatia Lippu - Kroatia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • kylpylä
  • Lentokenttä Zadar Airport (ZAD): 24.9 km (26 mins)

Tietoja hotellista

Biograd na Morun satama sijaitsee 12,5 kilometrin päässä ja Vrana-järvi 13,8 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 14 km:n päässä kohteesta Fun Park Biogradin teemapuisto ja 16,3 km:n päässä kohteesta Asserian linnoitus. Tässä majoituspaikassa on 5 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja uuni. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu 152-senttinen taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Biograd na Morun satama - 12,5 km / 7,8 mi
Vrana-järvi - 13,8 km / 8,6 mi
Fun Park Biogradin teemapuisto - 14 km / 8,7 mi
Asserian linnoitus - 16,3 km / 10,2 mi
Otocici Komornik - 16,4 km / 10,2 mi
Pyhän Kosmaksen ja Damianoksen luostari - 17,4 km / 10,8 mi
Rakkauden saari - 17,8 km / 11 mi
Vranajärven luonnonpuisto - 17,9 km / 11,1 mi
Ugrinićin satama - 18,3 km / 11,4 mi
Svete Marije Bezgrješnen luostari - 26 km / 16,1 mi
Novigradin linna - 28,2 km / 17,5 mi
City Galleria - 31,9 km / 19,8 mi
Krešimir Ćosićin urheilukeskus - 32,1 km / 19,9 mi
Visnjik Sport Center - 32,3 km / 20,1 mi
Supernovan ostoskeskus - 32,5 km / 20,2 mi

Lähin suuri lentokenttä on Zadar (ZAD) - 34,5 km / 21,4 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pyykinpesutilat. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 70 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 4 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas sekä polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Palveluihin kuuluvat maksulliset kuljetukset, joilla pääset helposti rannalle. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.12.–29.2. välisenä aikana 0.40 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.3.–31.5. välisenä aikana 0.53 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.kesäkuu.–30.syyskuu. välisenä aikana 0.66 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.lokakuu.–30.marraskuu. välisenä aikana 0.53 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä