City Plus Rhodes Hotel

Rhodes city, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 15.7 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Kaupunkihotelli sijaitsee hyvin lähellä uutta venesatamaa, keskiaikaista Rodoksen kaupunkia ja Mandrakin satamaa. Rodoksen kaupungin elokuvateatterit ovat lähellä. Rhodes Diagoras -stadion, jossa järjestetään kesäisin monia festivaaleja ja konsertteja, ei ole myöskään kaukana hotellista. Asiakkaat voivat myös vierailla Zefyros-rannalla, joka on noin 600 metrin päässä, jossa he voivat uida tai nauttia tuoretta kalaa ja muuta kotitekoista kreikkalaista ruokaa yhdessä useista tavernaravintoloista, joista on merinäköala.

Hotellissa on 7 yhden hengen huonetta ja 35 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 4 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden aulan vastaanotossa. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä ja TV-huone. Autolla matkustaville vieraille on tarjolla parkkipaikkoja (ilman lisämaksua). Muita palveluja ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellilääkäri. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Jääkaappi ja minijääkaappi ovat vakiovarusteita. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, TV, DVD-soitin ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Asiakkaat voivat rentoutua ja nauttia aurinkotuoleista ja -varjoista. Virkistäviä juomia tarjoillaan allasbaarissa. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily ja kuntosali.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, kahvila ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä