Palazzo Cendon Piano Antico

Verona, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Venice Marco Polo Airport (VCE): 14.3 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Venetsian sydämessä ja tarjoaa näkymät Cannaregion kanavalle. Hotelli on 5 minuutin kävelymatkan päässä Venezia Santa Lucian rautatieasemalta. Vaporetto-vesibussit linjalla 1 pysähtyvät 400 m päässä. Cà D'Oro ja Rialto ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trevison lentoasema on noin 40 km:n päässä ja Venetsian Marco Polon kansainvälinen lentoasema 15 km:n päässä.

Vieraiden käytössä on 4-kerroksisessa päärakennuksessa ja apurakennuksessa 6 huonetta, joista 3 kahden hengen huonetta. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluja ovat huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja sivupalvelu. Asiakkaat voivat myös käyttää polkupyörävarastoa maksua vastaan. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin. Konferenssihuone on käytettävissä konferensseja, luentoja ja kokouksia varten.

Huoneissa on ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, tv ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Erikoisuutena kylpyhuoneissa on myös kosmetiikkatuotteita ja valikoima pyyhkeitä. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily ja kuntosali. Kasino tarjoaa hauskaa ja viihdettä.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, aamiaishuone, kahvila ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös gluteenittomia aterioita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä