Dolphin Hotel

Paddington, Yhdistynyt kuningaskunta Lippu - Yhdistynyt kuningaskunta

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Lentokenttä Gatwickin kansainvälinen lentoasema (LGW): 90.9 km (1 hour 24 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking

Tietoja hotellista

Tämä ihana hotelli sijaitsee upealla paikalla viehättävällä aukiolla puiden ympäröimänä. Lähin metroasema on Paddington, joka on vain muutaman askeleen päässä. Nähtävyydet, kuten Madame Tussauds, British Museum, Buckinghamin palatsi ja Oxford Street ovat vain muutaman minuutin päässä.

Hotelli on rakennettu vuonna 1850. 33 huonetta, joista 4 yhden hengen huonetta ja 6 kahden hengen huonetta, sijaitsevat 6 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään vastaanoton asiakkaita kellon ympäri. Sisään- ja uloskirjautuminen on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Hotellissa on matkatavarasäilytys, tallelokero, TV-huone, leikkihuone, huonepalvelu, pesulapalvelu ja konferenssihuone. Langattoman internetyhteyden (maksullinen) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Autolla matkustaville vieraille on tarjolla pysäköintipaikkoja. Polkupyöriä voi säilyttää polkupyörävarastossa (maksua vastaan).

Keskuslämmitys varmistaa, että huoneet ylläpitävät mukavan lämpötilan. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin ovat vakiovarusteita. Muita mukavuuksia ovat puhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, herätyskello ja WiFi (maksullinen). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja.

Tiloissa on aamiaishuone. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Mannermainen aamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä