Catalonia Atocha Hotel

Madrid, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kylpylä
  • Lentokenttä Madrid-Barajasin lentoasema (MAD): 16.9 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Madridin sydämessä, taiteen kolmiossa, joka on pääkaupungin suosituimpien museoiden koti. Hotelli sijaitsee strategisella paikalla, 600 metrin päässä Atochan rautatieasemalta, ja lähistöllä on lukuisia ravintoloita ja baareja. Puerta del Sol on noin 850 metrin päässä ja Plaza Mayor on myös noin 850 metrin päässä.

138 huonetta, mukaan lukien sviittejä, 6 yhden hengen huonetta ja 131 kahden hengen huonetta, sijaitsevat 7 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa 24h-vastaanotossa. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu varmistavat mukavan oleskelun. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Siellä on myös useita kauppoja. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ovat autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Huoneissa on parivuode. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla ja WiFi. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Perhehuoneita on saatavilla lasten vanhemmille.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Aurinkotuolit ovat valmiina ja odottavat terassilla. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien kylpylä, hierontahoidot ja solarium.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Vieraat voivat nauttia kulinaarisista nautinnoista savuttomassa, ilmastoidussa ravintolassa, jossa on syöttötuoleja lapsille. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Lounaalla ja illallisella asiakkaat voivat valita à la carte -menun ja kiinteän menun välillä. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä