Leonidas Studios & Apartments

Georgioupolis, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" Airport (CHQ): 48.2 km (50 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee vain 50 metrin päässä Georgioupoliksen päärannalta. Se sijaitsee suositussa lomakeskuksessa, jossa on upea pitkä ranta ja idyllinen satama saaren pohjoisrannikolla. Georgioupoliksen keskusta ja sen turistikeskus ovat vain 200 metrin päässä hotellista. Luonnonharrastajat pitävät makeanveden Kournas-järvestä, joka on vain 5 km:n päässä. Rethymno on 20 km:n päässä ja Charnia Crete International Airport on vain 40 km:n päässä.

Viihtyisä tunnelma odottaa vieraita 6 huoneistossa ja 8 studiossa. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palveluihin ja palveluihin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero, leikkihuone, autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu, kampaamo ja faksi. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Huoneistohotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Palveluihin kuuluu hotellibussi. Asiakkaat voivat myös käyttää polkupyöräsäilöä.

Hotellin huoneissa on ilmastointi. Joissakin huoneissa on parveke. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Minikeittiössä on minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Huoneissa on myös puhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Huoneistohotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Kun aikuiset uivat muutaman kierroksen ulkouima-altaassa, lapset voivat nauttia roiskumisesta omalla uima-alueellaan. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa.

Tiloissa on kahvila.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä