Angleterre Hotel Berlin

Berliini, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä Berliinin historiallisessa keskustassa lähellä Gendarmenmarketia ja legendaarista Friedrichstrassen ostosaluetta sijaitseva hotelli tarjoaa ensiluokkaista palvelua upean palatsin tunnelmassa. Julkiset liikenneyhteydet sijaitsevat vain muutaman metrin päässä hotellista, ja metro tarjoaa ihanteellisen lähtökohdan Berliiniin tutustumiselle. Lukuisat nähtävyydet, kuten Brandenburgin portti, Reichstag ja Potsdamer Platz, ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Hotellin läheisyydessä Friedrichstrassen läheisyydessä on monia kansainvälisiä yrityksiä. Lisäksi hotelli on myös helpon matkan päässä ostos- ja viihdepaikoista.

Hotelli on rakennettu vuonna 1891. 4 sviittiä ja 152 kahden hengen huonetta sijaitsevat 8 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa 24h-vastaanotossa. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja pankkiautomaatti. Langattoman internetyhteyden (maksullinen) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Muita palveluja ovat kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ovat lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja sivupalvelu. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Lisävuode on saatavilla lisämaksusta. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Muita ominaisuuksia ovat minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio ja WiFi. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, 133 savuttomia ja savuttomia huoneita.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotellin vapaa-ajan vaihtoehtoihin kuuluvat pyöräily/maastopyöräily, aerobic ja spa. Lisämaksusta asiakkaat voivat myös nauttia kuntosalista ja saunasta.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ruokasali ja baari. Vieraat voivat nauttia kulinaarisista nautinnoista savuttomassa, ilmastoidussa ravintolassa, jossa on syöttötuoleja lapsille. Aamiaisella asiakkaat voivat nauttia runsaan buffetin. Lounaaksi ja illalliseksi voi tilata erilaisia à la carte -ruokia. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä