Aegean Houses

Lámpi, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Kos Airport (KGS): 24.2 km (31 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 300 m
  • Paikallinen keskusta: 1,6 km
  • Baari: On
  • Ravintola
  • Siivous (krt/vk): 5

Tietoja hotellista

Aegean Houses on viihtyisä hotelli, jossa on rento tunnelma. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa, mukavan matkan päässä Kosin kaupungista. Kun haluat uida meressä, Lambi Beachille on vain kävelymatka. Ranta ulottuu satamaan ja kaupungin keskustaan asti.

Aegean Housesin suositulla allasalueella on suuri uima-allas, lastenallas ja poreallas. Täällä on mukava rentoutua aurinkotuolissa aurinkovarjon alla ja tilata jotain hyvää juotavaa tai syötävää hotellin allasbaarista, joka on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Hotellin ravintolassa voit syödä kreikkalaisia ja kansainvälisiä ruokia lounaalla ja illallisella. Halutessasi voit varata aamiaispaketin jo ennen matkaa.

Kun haluat kuntoilla lomasi aikana, voit treenata hotellin kuntosalilla. Hotellin pienimmille vieraille on leikkipaikka. Voit kysyä paikan päällä mahdollisuutta saada huoneistoon vauvapaketti, johon sisältyy pinnasänky, syöttötuoli ja vauvan kylpyamme.

Kun haluat tutustua Kosin kaupunkiin, jossa on runsas valikoima ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja yöelämää, pääset kaupunkiin kävellen rantaa pitkin tai vuokraa polkupyörä vastaanotosta. Jos haluat tutustua paremmin Kosin saareen tai vierailla jollakin naapurisaarista, suosittelemme vuokraamaan auton tai osallistumaan jollekin Tjäreborgin järjestämistä retkistä.

Aegean Housesissa asut hienossa huoneistossa, jossa on puisia yksityiskohtia ja parveke tai terassi. Täällä tunnet olosi kotoisaksi ja saat nauttia rentouttavasta lomasta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä