Rixwell Konventa Seta

Riika, Latvia Lippu - Latvia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Riian kansainvälinen lentoasema (RIX): 10.3 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee Riian historiallisessa kaupunginosassa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Kansallisooppera on 270 metrin päässä hotellista, Vapauden muistomerkki 400 metrin päässä ja Riian tuomiokirkko 450 metrin päässä.

Vieraiden käytettävissä on 14 juniorsviittiä, 10 sviittiä, 2 huoneistoa, 10 yhden hengen huonetta ja 105 kahden hengen huonetta 4-kerroksisessa päärakennuksessa ja 5 apurakennuksessa. Sisään- ja uloskirjautuminen on helppoa tässä hotellissa, jossa on 24h-vastaanotto ja hissi. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Siellä on myös useita kauppoja. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita palveluja ovat leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Puhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Lisämukavuutena kylpyhuoneissa on kosmeettisia tuotteita. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on tupakointihuoneita.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisena loman aikana, hotelli tarjoaa golfia.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Savuttomassa ravintolassa on syöttötuoleja lapsille. Herkullinen aamiainen antaa energiaa loppupäivään.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä