Royal Hotel and Suites

Kassándra, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Lentokenttä International Airport Thessaloniki Macedonia (SKG): 86.8 km (1 hour 1 min)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä huoneistohotelli sopii ihanteellisesti rantalomaisille, ja se sijaitsee Polichronossa lähellä merta.

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Hotellissa on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, pankkiautomaatti ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Huoneistohotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai parkkihalliin (ei lisämaksua). Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke. Huoneissa on king-size-vuode tai vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Minikeittiössä on jääkaappi, teen-/kahvinkeitin ja uuni. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Puhelin, TV, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku. Hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on myös allasbaari. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, on tarjolla pyöräily-/maastopyöräilyä, hullugolfia ja kalastusta. Vesihiihtoa, melontaa, melontaa, snorklausta ja sukellusta on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Asiakkaat voivat nauttia sisäaktiviteeteista, kuten pöytätennistä. Hotellin wellness-palveluihin kuuluu kylpylä ja hierontahoidot. Iltaisin asiakkaat voivat rentoutua elävän musiikin parissa.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito ja all inclusive. All-inclusive-majoituksen etuja ovat erilaiset tarjoukset, mukaan lukien valikoima alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia. Aamiainen, lounas ja kattava illallisbuffet tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja ja välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä