Eftalia Aqua Resort

Türkler, Turkki Lippu - Turkki

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti tarjouksia ei ole saatavana

Emme löytäneet yhtään saatavilla olevaa tarjousta, joka vastasi hotelli- ja päivämääräyhdistelmää. Kokeile toista ajanjaksoa, lähtöä tai kestoa.

Palaa takaisin charter-hakuun

Mukavuudet

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Hissi
 • Family room
 • Kuntokeskus
 • Internet
 • Medical
 • Pool slides
 • Allaspyyhkeet
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellness
 • All inclusive

Etäisyys

 • Etäisyys rannalta: 100mm
 • Etäisyys keskustaan: 5kmm

Lukumäärä

 • Kerrosten lukumäärä: 5
 • Huoneiden määrä: 470

muut

 • Built year: 2011, beach club 2014, remontoitu 2021
 • ateriat: All Inclusive
 • Pool children: Kyllä
 • Room floor: Laminaatti
 • Transfer time: 1 h och 45 min
 • pool: 12

Tietoja hotellista

Suosittu hotelli vesipuistolla lähellä Alanyaa
Perhehotelli Eftalia Aqua on ollut jo monien vuosien ajan yksi Nazarin suosituimmist vesipuistohotelleista ja ymmärrämmekin hyvin miksi - täällä käytössäsi on All Inclusive, suuret perhesviitit jopa seitsemälle hengelle sekä mahdollisuus lapsihintoihin jopa 17 vuotiaisiin asti.

Asuessasi Eftalia Aquassa, on sinulla hotellin oman vesipuiston lisäksi vapaa pääsy valtavaan Eftalia Island beach clubiin, jota myös Nazarin tarjoamien sisarhotellien Eftalia Oceanin ja Eftalia Villagen vieraat voivat käyttää. Täällä on muun muassa suuri vesipuisto, useita altaita, lastenklubi, ravintoloita sekä tietenkin hiekkaranta! Perhealueelta löydät laajan alueen merirosvolaivalla, vesiliukumäillä ja altailla, joissa koko perhe tulee viihtymään.

Eftalia Aqua sijaitsee Türklerissa lähellä pientä ja tunnelmallista Avsallarin kylää, josta löytyy valikoima viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja myymälöitä. Hotellilta on vain puolen tunnin automatka suosittuun Alanyan lomakohteeseen.

Tämä hotelli on yksi perheystävällisistä All Inclusive –hotelleistamme hyvällä tasolla, ja kuuluu Holiday Collectioniimme.

Jättimäinen beach club
Asuessasi Eftalia Aquassa, on sinulla mahdollisuus käyttää upeaa beach clubia, joka levittäytyy valtavalle alueelle rantaa pitkin. Beach club on heti toisella puolella tietä, mihin pääset kätevästi tunnelia pitkin. Täällä avautuu aivan oma vesiaktiviteettien, altaiden ja ravintoloiden maailma, unohtamatta ihanaa hiekkarantaa.

Lapsille on monta erillistä allasta, joissa on muun muassa vaikuttava merirosvoalus pienemmillä vesiliukumäillä ja muita vesiaktiviteetteja, joista pienimmät tulevat takuulla pitämään. Yhden lastenaltaan ympärillä kiemurtelee pieni lazy river, jota pitkin perheen pienimmät voivat uida tai kulkea uimarenkaan kanssa. Hieman vanhemmille lapsille ja leikkimielisille aikuisille on tarjolla vauhtia beach clubin vesipuistossa. Täällä on nimittäin 12 todella hauskaa vesiliukumäkeä.

Beach clubilla on myös monia baareja ja ravintoloita. Täällä voit pitää taukoa auringosta ja nauttia kylmästä juomasta merta katsellen yhdellä mukavista sohvista.

Rantahiekka on hienoa ja vedenrajasta löytyy pieniä kiviä. Vesi syvenee melko nopeasti. Täältä löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari, jossa tarjoillaan snackseja ja paikallisia juomia. Nämä kaikki kuuluvat hintaan sillä onhan kyseessä All Inclusive! Lisämaksua vastaan voit vuokrata rantapaviljongin päiväksi.

Beach clubissa voi vapaasti viettää aikaa Eftalia Aquan ja neljän muun Eftalia-hotellin vieraana, joista myös Eftalia Ocean ja Eftalia Village ovat Nazarin tarjonnassa.

Eftalia Aquan hotellialueelta löytyy tämän lisäksi vesipuisto, jossa on 11 niin pienille kuin isoillekin sopivaa vesiliukumäkeä. Täällä on ihana suuri allas, jossa järjestetään päivän aikana eri aktiviteetteja sekä rauhallinen allas rentoutumiseen, joka on tarkoitettu vain yli 16-vuotiaille. Alueella on myös useita lastenaltaita, jotka on osittain suojattu auringolta pienimpiä ajatellen.

Eftalia Aquassa on myös sisäallas, joka sijaitsee fitness-keskuksen jatkeena.

Hotelli tarjoaa panttimaksua vastaan pyyhepalvelun niin altaille kuin rannalle.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä pituus- ja ikärajoitteita, joista voit lukea enemmän "tärkeää tietoa ennen lomaasi" -osiosta.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, rantapyyhkeiden vaihto sekä rantapaviljonkien vuokra.

Eftalia Island: Juomat olutta, viiniä, limuja ja vettä lukuun ottamatta. Ruoka ja juoma osassa teemaravintoloista, spa, kaikki juomat yökerhossa sekä rantapaviljonkien vuokraus.

All Inclusive - unohda odottamattomat kulut!
Jos et ole vielä kokenut All Inclusive -tarjonnan hyviä puolia, on siihen nyt korkea aika! Sinun ei tarvitse kantaa mukana käteistä tai suunnitella missä haluatte ruokailla seuraavaksi. 

2021-2022 täysin uudistetussa pääravintolassa tarjotaan aamiainen, lounas ja illallinen tämän seisovista pöydistä. Täällä on myös huomioitu lapset, joilla on ihan oma alue seisovalla pöydällä. Eikä lapsiakaan ei ole unohdettu, sillä heille on oma buffettinsa. Tiettyinä päivinä ruokatarjonta noudattaa päivän ruokateemaa - esimerkiksi turkkilaista iltaa – mikä vaikuttaa ruokalajivalikoimaan sekä tarjoiluun. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan.

Hotellialueelta löydät snackbaareja ja ruokanurkkauksia, joista voit hakea esimerkiksi pizzaa, uuniperunoita, kebabia ja tuoreita hedelmiä. Vierailethan myös hotellin omassa Efes-pubissa, jossa tarjoillaan jääkylmää olutta, tai aulan pienessä kahvilassa, josta löydät herkullisia leivonnaisia sekä kahvia. Beach clubilla on tarjolla jäätelöä kaikille hotellin vieraille tiettyinä aikoina. Täällä on lisäksi useita ravintoloita ja baareja, niin altaalla kuin rannalla.

Pääaterioiden välissä on hotellilla avoinna Burger Land amerikkalaiseen 50-luvun tyyliin ja täällä onkin tarjolla pizzaa, hampurilaisia, salaattia ja keittoja. Tämä on siis avoinna ympäri vuorokauden aina, kun hotellin pääravintola on suljettu. 

Beach clubilla ja hotellilla on yhteensä viisi teemaravintolaa. Beach clubilla on turkkilainen, italialainen, aasialainen ja grilliravintola, kun taas hotellilla on italialainen teemaravintola. Voit ruokailla yhdessä näistä ravintoloista lomasi aikana ilman lisämaksua tilan näin salliessa. Muistathan varata pöydän hyvissä ajoin!

Lisämaksua vastaan:

Tuorepuristettu mehu, erityiscocktailit, juomat pulloissa, tietyt tuontijuomat, turkkilainen kahvi ja kaikki juomat Eftalia Islandin yökerhossa. Beach barissa tulee maksaa juomista, lukuun ottamatta olutta, viiniä, limuja ja vettä. Ruokailut teemaravintoloissa ensimmäistä kertaa lukuun ottamatta.


Huomioithan, että ajat ja tarjonta saattavat vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. 

Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco
Mikäli lapset kaipaavat muuta tekemistä kuin vesipuistossa viihtymistä, järjestävät beach clubin kansainväliset aktiviteettioppaat runsaasti hauskuuksia kansainvälisen lastenklubin puolella.

Lastenklubi on todellinen leikkiparatiisi hotellin kaikille 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä aktiviteettioppaat leikkivät lasten kanssa, tekevät eri tehtäviä, harjoittelevat tansseja minidiscoon ja järjestävät kilpailuja. Illan kohokohta on minidisco, jossa lapset pääsevät näyttämään taitojaan tanssilattialla ja kuka tietää, ehkä he opettavat pari askelta myös vanhemmille.

Beach clubilla on suuri leikkipaikka ja miniamfiteatteri, joissa lapset pääsevät leikkimään ja pitämään hauskaa.

Aktiviteetteja päivisin ja näytöksiä iltaisin!
Eftalia Aquassa on hyvät mahdollisuudet testata tennistä, pöytätennistä sekä korista. Jos olet kilpailuviettinen, kannattaa seurata animaatiotiimiä, joka järjestää erilaisia turnauksia ja muuta tekemistä.

Täällä on useita kauppoja niin hotellialueella kuin beach clubin puolellakin, joissa myydään esimerkiksi koruja, nahkatuotteita ja matkamuistoja. Mikäli haluat kuntoilla, on hotellilla pieni kuntosali tätä varten. Rentoutumista varten löytyy hotellilta sekä beach clubilta spa.

Perheen huimapäille suosittelemme vierailua Eftalia Islandin Zipline-puistossa, josta löytyy kiipeilyseinä sekä erilaisia esteitä korkeuksissa.

Viihdytä itseäsi erilaisten aktiviteettien parissa päivisin. Kiinnostaako sinua kenties biljardi tai vaahtobileet? Hotellilla on ohjelma, josta näkee päivittäiset aktiviteetit lomasi aikana. Iltaisin hotellin aktiviteettioppaat järjestävät viihdettä beach clubin amfiteatterilla, ja tiettyinä päivinä on tarjolla live-musiikkia. Tämän jälkeen on hyvä lähteä tanssimaan beach clubin valtavaan ulkoilmadiscoon ja perheen pienemmille järjestettävään minidiscoon.

Aulassa ja huoneissa on maksuton wifi, mutta yhteys saattaa välillä olla heikko.

Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä ja tennisvarusteet, Zipline-puisto sekä spa beach clubissa.

Tilavia perhesviittejä jopa seitsemälle hengelle
Älä huoli, vaikka sinulla olisi iso perhe tai lasten leikkikaverit haluaisivat matkustaa kanssanne, sillä yhdessä tilavassa perhesviitissä jopa seitsemän henkeä voi asua yhdessä. Huomioithan, että kolmikerroksisessa sivurakennuksissa ei ole hissejä, mutta hotellin ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään matkalaukkujen kanssa. Kaikki huoneet ovat uudistettu 2021.

Huoneet jakautuvat päärakennukseen ja neljään huoneistorakennukseen. Kaikissa rakennuksissa on sekä kahden hengen huoneita että perhesviittejä, joten huoneen varaaminen tiettyyn rakennukseen ei ole mahdollista. Huoneet ovat sisustettu harmain, valkoisin ja sinisin sävyin.

Kaikissa huoneissa on wifi, puhelin, laminaattilattia ja tv. Näiden lisäksi huoneissa on yksittäinen ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, tallelokero sekä parveke. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiuestenkuivaaja.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle
Huoneet ovat noin 24 m² ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Neljäs vieras nukkuu  vuodesohvassa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja yksi lapsi. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle
Perhesviitti on noin 43 m², ja koostuu kahdesta erillisestä huoneesta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Perhesviitti seitsemälle hengelle, 4-7 hengelle
Perhesviitti seitsemälle hengelle on noin 60 m² ja koostuu kahdesta makuuhuoneesta. Täällä on yhteensä neljä kunnollista sänkypaikkaa. Muut seurueesta nukkuvat vuodesohvilla. Huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kuusi aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Türkler/Alanya
Hotelli sijaitsee Türklerissä Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista.


Eftalia Aqua on suuri hotelli suurella beach clubilla, jossa on runsaasti ihmisiä, joten usein tunnelma saattaakin olla hyvin vilkas ja aktiivinen, ja tämä näkyy myös pääravintolan puolella ja erityisesti korkeasesongin aikaan buffettien luona saattaa olla tungosta. Huomioithan, että ajat ja tarjonta saattavat vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen.

Rannalla vesi syvenee melko nopeasti, eli pikkulapsia on hyvä pitää tarkkaan silmällä heidän leikkiessään vedenrajassa. Beach club on Eftalia Aquan ja neljän muun Eftalia-hotellin vieraiden vapaassa käytössä, ja perhehotellit Eftalia Oceanin ja Eftalia Villagen voi varata Nazarin kautta.

Huomioithan, että kolmikerroksisissa sivurakennuksissa ei ole hissiä.

Wifi-yhteys saattaa vaihdella paljonkin vuorokauden ajasta ja sijainnistasi riippuen. Hotellialue on hyvin suuri ja täällä on paljon vieraita, joten yhteys saattaa hidastua tiettyinä aikoina. Beach clubilla ei ole wifi-yhteyttä käytettävissä.

Turvallisuussyistä on vesiliukumäissä rajoituksia pituuden ja iän suhteen.

Vesiliukumäet Eftalia Islandissa

Wide Slide

30 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Free Fall

32 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Black Hole

89 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Rafting West/East

69 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Allassyvyys 125 cm.

Twister Right/Left

55 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Kamikaze

54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Multi Slide

54 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Body Slide

70 metriä pitkä. Ikäraja 11 vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Bowl

40 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 180 cm.

Boomerang

23 metriä pitkä. Ikäraja 14 vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 125-145 cm.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Hemmottele itseäsi hoidoilla
Nauti rauhallisesta hetkestä lasten leikkiessä vesipuistossa. Wellness-keskus tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden rentoutua ja nauttia hieronnasta ja hoidoista sekä saunasta ja turkkilaisesta hamamista. Täällä on sauna ja turkkilainen kylpy, hamam, vapaassa käytössä. Myös beach clubista löytyy spa. Täällä tarjotaan myös hierontaa sekä eri kasvo- ja vartalohoitoja. Myös Beach Clubissa on spa, jossa voi vierailla lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Hoidot hotellin ja beach clubin spassa, käynti beach clubin spassa.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!
Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä