The Oberoi Bali

Canggu, Indonesia Lippu - Indonesia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Denpasar Bali (DPS): 11.5 km (30 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 1 km
  • Baari: On
  • Ravintola: 2
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

The Oberoi Bali on korkeatasoinen ja tyylikäs rantahotelli Seminyakissa. Täällä asut modernissa ja perinteiseen balilaiseen tyyliin sisustetussa huoneessa. The Oberoi Bali -hotellissa voit rentoutua ja lomailla kauniissa ympäristössä rantamaisemissa.

Hotellin hienolla allasalueella on aurinkotuolit ja -varjot, ja sieltä avautuvat maisemat merelle päin. Allasalueen yhteydessä on myös allasbaari, josta voit ostaa kylmiä juomia sekä snackseja. Hotellin ravintolassa on tarjolla sekä paikallisen että kansainvälisen keittiön herkkuja. Ja kun haluat tehdä lomastasi erityisen helpon, voit varata jo etukäteen puolihoidon, johon sisältyy aamiainen ja illalinen, tai täysihoidon, joka sisältää aamiaisen lisäksi lounaan ja illallisen.

The Oberoi Balissa voit viettää myös aktiivisempaa lomaa, eli voit käydä treenaamassa hotellin kuntosalilla tai osallistu vaikka joogatunnille. Haluatessasi voit myös vuokrata hotellista polkupyörän ja lähteä tutustumaan Balin vehreisiin maisemiin. Kun kaipaat rentoutumista, niin silloin kannattaa suunnistaa hotellin spa-osastolle nauttimaan hieronnasta tai erilaisista hemmotteluhoidoista. Kun haluat lähteä tutustumaan tähemmin Seminyakin palveluihin, niin siellä on paljon ravintoloita, baareja sekä kauppoja, joissa myydään esimerkiksi paikallisia käsitöitä, sisustusesineitä ja taidetta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä