Saulo By Puro

Playa de Palma, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 4.1 km (6 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä vieraanvarainen hotelli sijaitsee kauniilla Playa de Palman (Ca'n Pastilla) vapaa-ajan alueella aivan hienon hiekkarannan vieressä. Palman keskusta on noin 5 km päässä ja sieltä on erinomaiset julkisen liikenteen bussiyhteydet pysäkiltä, joka sijaitsee noin 100 m päässä hotellista. Asiakkaat löytävät sieltä monia ostos- ja viihdepaikkoja. Ravintolat ja baarit ovat lähellä.

3 yhden hengen huonetta ja 36 kahden hengen huonetta sijaitsevat 5 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Palveluihin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluja ja tiloja ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Parveke kuuluu joidenkin huoneiden perusmukavuuksiin. Asiakkaat saavat varmasti hyvät yöunet king-size-vuoteessa. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Suoravalintapuhelin, taulutelevisio satelliittikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Saatavilla on aurinkoterassi, aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotelli tarjoaa laajan ulkourheiluohjelman, kuten pyöräilyn/maastopyöräilyn, tenniksen, hullugolfin, golfin, kalastuksen ja ratsastuksen. Purjelautailu, meloa, melonta, purjehdus, katamaraani, melonta, snorklaus ja sukellus ovat saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali ja biljardipöytä. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa. Toimintakoordinaattorit järjestävät viihdeohjelmaa aikuisille ja lapsille.

Ruokailutiloihin kuuluu kahvila ja baari. Ravintolassa on ilmastointi ja syöttötuolit lapsille. Puolihoito on tarjolla ateriavaihtoehtona. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Lounaalla ja illallisella asiakkaat voivat valita à la carte -menun ja kiinteän menun välillä. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä