Stefan Village Hotel

Agia Marina, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" Airport (CHQ): 29.8 km (35 mins)

Tietoja hotellista

Stefan Village Hotel sijaitsee lähellä rantaa, ja Agía Marínan ranta sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Plataniásin ranta 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 17,3 km:n päässä kohteesta Sudan satama ja 10,3 km:n päässä kohteesta Hanian kauppahalli. Tässä majoituspaikassa on 160 ilmastoitua huonetta, joissa on yksityinen uima-allas ja taulutelevisio. Varusteluun kuuluu keittonurkkaus, jossa on liesi ja mikroaaltouuni. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja oleskelualue. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on kuljetukset lentokentältä majoituspaikkaan (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu vesiliukumäki ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Stefan Village Hotel tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Käytössäsi on baari/aulabaari ja allasbaari. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile myös palveluihin kuuvaa 2 rantabaaria.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–29.2. välisenä aikana 1.50 EUR per majoitustila per yö
  • Kaupungin perimä vero: 1.3.–31.10. välisenä aikana 3.00 EUR per majoitustila per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 45 EUR

    per ajoneuvo (korkeintaan 4 henkilöä)

  • Lentokenttäkuljetus/lapsi: 1 EUR
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 500 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä huhtikuusta lokakuuhun.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä