HF Fénix Porto

Porto, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Porto / Pedras Rubras (OPO): 14.9 km (16 mins)

Tietoja hotellista

HF Fénix Porto sijaitsee keskustassa, ja Casa da Música (konserttisali) ja Livraria Lello 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 3 km:n päässä kohteesta Ribeira-aukio ja 3,3 km:n päässä kohteesta Porton historiallinen keskusta. Kaikissa 148 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja vedenkeitin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja lastenvahti (lisämaksusta). Tämän hotellin palveluihin kuuluu televisio yleisissä tiloissa, kiertoajelu-/lippupalvelu ja myyntiautomaatti. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 2.00 EUR per henkilö per yö korkeintaan 7 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 13 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 12 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 12 EUR per päivä (ilman kulkurajoituksia)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä