LH Hotel Andreotti

Rooma, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Lentokenttä Fiumicino International Airport (FCO): 32.2 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Rooman sydämessä, 5 minuutin päässä Terme di Dioclezianosta, Rooman kansallismuseosta ja St. Maria degli Angeli -kirkosta. Se on 20 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustassa olevista Espanjalaisista portaista. Bussi- ja rautatieasema on noin 500 metrin päässä hotellista ja ostosmahdollisuudet myös muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Kuuluisat nähtävyydet, kuten Colosseum, Via Veneto ja Imperial Forum, sijaitsevat kaikki 3 km:n säteellä hotellista, joten se sijaitsee ihanteellisesti turisteille. Rooman Ciampinon lentoasema ja Leonardo da Vinci-Fiumicinon lentoasema ovat molemmat noin 40 km:n päässä hotellista.

Hotelli on rakennettu vuonna 1897. Asiakkaiden valittavana on 6 yhden hengen huonetta ja 47 kahden hengen huonetta kahdessa 6-kerroksisessa hissillä varustetussa rakennuksessa. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa 24h-vastaanotossa. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja juomaautomaatti varmistavat mukavan oleskelun. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä ja TV-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat kuljetuspalvelu, huonepalvelu ja pesulapalvelu. Faksi on käytettävissä vieraiden liike- ja viestintätarpeita varten.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua). Huoneissaan on myös tossut. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme. Hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa. Lapsista pidetään hyvää huolta lastenkerhossa.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten aamiaishuone, kahvila ja baari. Ilmastoidussa, savuttomassa ravintolassa asiakkaat odottavat useita erikoisuuksia. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Mannermainen buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä