Hotel Samos Magaluf

Magalluf, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • vain aikuisille
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 29.1 km (25 mins)
  • Nightclub
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee upealla paikalla Magalufin ostoskeskuksessa ja 4 km:n päässä kaupungin sydämestä. Lumoava ranta on vain 250 metrin päässä hotellista. Ympäröivällä alueella on lukuisia upeita baareja, ravintoloita, pubeja ja yökerhoja. Julkiset liikenneyhteydet ovat kävelymatkan päässä (20 m). ""Son Sant Joan"" -lentokenttä on 30 km:n päässä hotellista.

417 savutonta huonetta sijaitsevat 9 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Käytettävissä on vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu, pankkiautomaatti ja juomaautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotelli tarjoaa erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle (maksua vastaan). Muita palveluita ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäpalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Polkupyörävarasto on asiakkaiden käytettävissä. Siellä on myös polkupyöränvuokrauspalvelu. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla.

Erinomainen uinti odottaa vieraita sisäuima-altaalla. Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Hotelli tarjoaa ulkoilua, kuten tennistä, boccea, lentopalloa, jousiammuntaa ja ratsastusta. Vesiurheilun harrastajille tarjotaan vesikuntoilua. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten pöytätennistä, biljardia, callistenicia ja aerobicia. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, hierontahoitoja ja solarium. Muita vapaa-ajan aktiviteetteja ovat lastenkerho, elävä musiikki, tanssiklubi ja yökerho.

Ruokailupalveluihin kuuluu ruokasali, kahvila ja baari. Savuttomassa ravintolassa on syöttötuoleja lapsille. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito, täysihoito ja all inclusive. Herkullinen ja monipuolinen buffet odottaa vieraita aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Dieettiaterioita ja gluteenittomia aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja ja välipaloja. Hotelli tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä