Milton Rimini Hotel

Rimini, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kylpylä
  • Lentokenttä Bologna Guglielmo Marconi Airport (BLQ): 125 km (1 hour 25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella mutta keskeisellä Riminin asuinalueella, merelle ja Adrianmeren rannikon kauneimmalle rannalle päin. Ympäröivä alue on täynnä kauppoja, yökerhoja, kahviloita, eloisia baareja ja upeita ravintoloita. Rautatieasema ja bussipysäkki ovat vain 1 km:n päässä. Se on erityisen helppo saavuttaa Riministä ja Bolognan lentokentältä.

Hotelli on rakennettu vuonna 1893. Hotellissa on 75 savutonta huonetta, jotka sijaitsevat 5 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan vastaanottotiskillä on henkilökuntaa kellon ympäri. Palveluihin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja tiloja ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, hälytyspalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Polkupyörävarasto on asiakkaiden käytettävissä. Siellä on myös polkupyöränvuokrauspalvelu. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Huoneissa on ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja king-size-vuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Siellä on myös silitysvälineet ja housuprässi. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio, DVD-soitin, herätyskello ja WiFi (ilman lisämaksua). Huoneen yökuntoon laitto tarjoaa lisämukavuutta. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme, poreamme ja bidee. Hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja tupakointihuoneita.

Asiakkaat voivat treenata tai vain rentoutua ulko- ja sisäuima-altaissa. Lapset voivat roiskua heille tarkoitetulla erityisellä uima-alueella. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on tarjolla erilaisia aktiviteetteja, kuten pyöräilyä/maastopyöräilyä, boccea, rantalentopalloa, lentopalloa ja koripalloa tai lisämaksusta tennistä, hullugolfia, golfia ja ratsastusta. Tarjolla on useita urheilulajeja, mukaan lukien vesiurheilulajit, kuten vesihiihto, banaaniveneajelut, melonta, purjehdus, katamaraani, melonta ja sukellus. Lisämaksusta asiakkaat voivat nauttia myös purjelautailusta, vesihiihdosta, moottoriveneajelusta ja meloamisesta. Hotelli tarjoaa lukuisia sisäurheilulajeja, kuten kuntosalin, pöytätennistä ja aerobicin tai maksua vastaan squashia. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneussalonki, hierontahoitoja ja vesiterapiahoitoja. Iltaohjelmaan kuuluu elävää musiikkia.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Ilmastoidussa, savuttomassa ravintolassa asiakkaat odottavat useita erikoisuuksia. Virkistävät juomat rantabaarissa ovat täydellinen tapa nauttia lämpimästä säästä. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Mannermainen aamiainen takaa loistavan alun päivälle. Illalliselle vieraat voivat valita à la carte -ruokia tai tilata kiinteän menun. Dieettiaterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja ja välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä