Serenity Amadores

Playa de Amadores, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 1200 m
  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 51.1 km (40 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning

Tietoja hotellista

Tämä huoneistokompleksi sijaitsee yhden Gran Canarian upeimman rannan yläpuolella, jossa vedet ovat kristallinkirkkaita ja väriltään turkoosinsinisiä. Hotellikokonaisuus tarjoaa vaikuttavat näkymät merelle, ja se on ihanteellinen tukikohta rentouttavalle lomalle. Auringonlaskut tarjoavat todellisen konsertin valoja, heijastuksia ja tekstuureja luoden maagisen tunnelman. Kompleksin maantieteellinen sijainti on todellinen etu, sillä turistikeskus monine baareineen, ravintoloineen, putiikeineen sekä ostos- ja viihdepaikkoineen löytyy lähietäisyydeltä. Lähin ranta on 1 km:n päässä, ja nähtävyyksistä, kuten Veguetan historiallisesta vanhastakaupungista, Tejedasta, Roque Nublo -luonnonpuistosta, Terorin kunnasta Virgen del Pinon (mäntyneitsyt Marian) pyhäköstä ja Cenobio de Valerónin luolajärjestelmästä. kaikki löytyy 1 tunnin ajomatkan päässä hotellista.

Asunnoissa on 4 sviittiä ja 36 huoneistoa, jotka sijaitsevat 4-kerroksisessa päärakennuksessa ja 5-kerroksisessa apurakennuksessa. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa vastaanotossa. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Huoneistohotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Käytettävissä on hissi ja pyörätuolilla esteettömiä palveluita. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi ja tuuletin takaavat mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Puhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku, on hiustenkuivaaja ja meikkipeili. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksissa on lasten uima-alue, ja se sopii ihanteellisesti treenaamiseen tai vain rentoutumiseen. Saatavilla on aurinkoterassi, aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotelli tarjoaa laajan ulkourheiluohjelman, kuten pyöräilyn/maastopyöräilyn, golfin, kalastuksen ja ratsastuksen. Purjelautailua, melontaa, snorklausta ja sukellusta on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Huoneistohotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali, jooga ja callisthenics. Pitkän päivän jälkeen asiakkaat voivat rentoutua wellness-alueella, jossa on spa ja solarium. Hierontahoidot ovat saatavilla lisämaksusta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä