Best Western Hotel Berlin-Mitte

Berliini, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Berliinin–Brandenburgin lentoasema (BER): 27.8 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • distance_city: 500

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa lähellä kuuluisaa Friedrichstrassea, jossa on valikoima baareja, ravintoloita ja lukemattomia nähtävyyksiä. Vain 2 minuutin kävelymatkan päässä hotellista on yhteydet julkisen liikenteen verkkoon, linja-autoasemalle, metroasemalle ja ostospaikoille. Tegelin lentoasema on noin 8 km:n päässä ja Schoenefeldin lentokentälle on matkaa noin 20 km.

2 yhden hengen huonetta ja 100 kahden hengen huonetta sijaitsevat 6 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. on yksi hotellin mukavuuksista. Mukavuuksiin kuuluu juomakone. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Hotelli tarjoaa useita mukavuuksia liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Televisio satelliitti-/kaapelikanavilla ja WiFi tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Ne, jotka haluavat pysyä aktiivisena loman aikana, voivat hyödyntää paikan päällä olevia palveluita, kuten snorklausta ja saunaa tai maksua vastaan pyöräilyä/maastopyöräilyä ja kuntosalia. Lisäksi kuntosalia tarjoavat kolmannen osapuolen operaattorit.

Tiloissa on aamiaishuone. Runsas buffetaamiainen valmistetaan joka aamu. Hotelli tarjoaa myös välipaloja. Alkoholittomat juomat ovat saatavilla.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä