Premier Inn Berlin City Centre Hotel

Berliini, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Berliinin–Brandenburgin lentoasema (BER): 27.3 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 500

Tietoja hotellista

Hotellissa on hissi ja 158 savutonta huonetta. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Pysäköintitilat vieraiden käytettävissä ovat autotalli (maksua vastaan) ja car park. Muita palveluja ovat käännöspalvelut, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Polkupyörävarasto on asiakkaiden käytettävissä. Siellä on myös polkupyöränvuokrauspalvelu.

Huoneissa on ilmastointi ja säädettävä keskuslämmitys. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Tallelokero tarjoaa turvallisen säilytystilan vieraiden henkilökohtaiselle omaisuudelle. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös puhelin, tv, radio, pistokesovitin ja WiFi. Huoneissaan on myös tossut. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on tupakointihuoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Terassilla voi nauttia kauniista säästä. Hotellin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja palveluihin kuuluu kuntosali ja kylpylä tai maksullinen pyöräily/maastopyöräily.

Ruokailupalveluihin kuuluvat ravintola, aamiaishuone ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös gluteenittomia aterioita. Hotelli tarjoaa myös välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä