Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Berliini, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Lentokenttä Berliinin–Brandenburgin lentoasema (BER): 28.5 km (36 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Alexanderplatz sijaitsee Berliinin trendikkäimpien Prenzlauer Bergin, Mitten ja Friedrichshainin alueiden kohtaamispaikassa, ja se on itsessään kaikkien arkkitehtuurin ystävien kohokohta. Alue on täynnä putiikkeja, ravintoloita, baareja ja klubeja. Hotelli, joka on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Alexanderplatzilta, on ihanteellinen tukikohta yöelämään tutustumiselle, ja hiljainen sijainti Friedrichshain Parkissa tarjoaa rauhallisen pakopaikan kaupungin hälinästä. Tegelin lentoasema sijaitsee noin 12 km:n päässä hotellista ja Schoenefeldin lentokentälle on matkaa noin 27 km.

346 savutonta huonetta, joista 10 juniorsviittiä ja 3 sviittiä sijaitsevat 6 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään vastaanoton asiakkaita kellon ympäri. Sisään- ja uloskirjautuminen on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden (maksullinen) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle (maksua vastaan). Muita palveluja ovat huonepalvelu (maksullinen), pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Polkupyörävarasto on asiakkaiden käytettävissä. Siellä on myös polkupyöränvuokrauspalvelu. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Hotellin huoneissa on ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio ja WiFi. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Joissakin pyörätuoliystävällisissä huoneissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita ja tupakointihuoneita.

Terassilla on mukavat aurinkotuolit. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, kuntosali, callisthenics, aerobic, kylpylä, sauna ja höyrysauna.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ruokasali, aamiaishuone ja baari. Vieraat voivat nauttia kulinaarisista nautinnoista savuttomassa, ilmastoidussa ravintolassa, jossa on syöttötuoleja lapsille. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä