Numo Ierapetra, Beach Resort

Ierapetra, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Heraklion International Airport, “Nikos Kazantzakis” (HER): 98.0 km (1 hour 25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä boutique-hotelli sijaitsee Ierapetran laidalla aivan meren rannalla. Keskustaan on matkaa noin 4 km. Vieraat pääsevät bussilinjoille noin 5 km:n säteellä.

Lomakeskus uusittiin vuonna 2021. Lomakeskuksessa on hissi ja 132 savutonta huonetta. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Asiakkaat saavat tervetuliaisdrinkin saapuessaan. Palvelut, kuten tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu, varmistavat mukavan oleskelun. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa (ilman lisämaksua). Lomakeskus tarjoaa erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Elokuvafanit löytävät elokuvateatterista runsaasti "valoja, kameraa, toimintaa". Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita palveluja ovat kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, 24 tunnin huonepalvelu (maksullinen), pesulapalvelu ja kampaamo. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Huoneissa on king-size-vuode tai vuodesohva. Siellä on myös tallelokero ja maksullinen minibaari. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, taulutelevisio ja WiFi (ilman lisämaksua). Huoneen yökuntoon laitto tarjoaa lisämukavuutta iltaisin. Huoneiden mukavuuksiin kuuluvat tossut ja päivälehti. Kylpyhuoneissa on suihku. Hiustenkuivaaja, meikkipeili, kylpytakit ja puhelin ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön.

Asiakkaat voivat uida rauhassa muutaman kierroksen yhdessä ulkoalueen kahdesta lämmitetystä makean veden altaista. Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Allasbaarissa on tarjolla valikoima virkistäviä juomia. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily, tennis ja ratsastus. Vieraat voivat osallistua kattavaan vesiurheiluohjelmaan, joka sisältää melontaa ja snorklausta sekä vesihiihtoa, purjelautailua, vesihiihtoa, melontaa, banaaniveneajelua ja sukellusta maksua vastaan. Urheilu- ja vapaa-ajan vaihtoehtoja ovat kuntosali tai maksullinen jooga ja pilates. Hotellissa on wellness-alue, jossa on kylpylä, sauna, ikääntymistä estäviä hoitoja ja vyöhyketerapiahierontaa sekä lisämaksusta kauneussalonki ja hierontahoitoja.

Ruokailupalveluihin kuuluu baari ja aulabaari. Asiakkaat voivat ruokailla 2 savuttomassa ravintolassa, joissa on erilliset tupakointialueet. Virkistävät juomat rantabaarissa ovat täydellinen tapa nauttia lämpimästä säästä. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Aamiaisella asiakkaat voivat nauttia runsaan buffetin. Lounaaksi ja illalliseksi voi tilata erilaisia à la carte -ruokia. Tarjolla on aterioita erityisruokavaliota tarvitseville: dieettiaterioita, gluteenittomia aterioita, kasvisruokia, luomuruokaa, laktoositonta ruokaa ja vegaaniruokaa. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja ja välipaloja. Kokit valmistavat herkullisia erikoisuuksia show-ruoan aikana. Lomakeskus tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä