Alexandra Beach

Agia Marina, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" Airport (CHQ): 28.4 km (32 mins)
  • Uima-allas: 2 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: 3 kpl
  • Hissi: (päärakennuksessa)
  • Ravintola: 2
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 5

Tietoja hotellista

Alexandra Beach sijaitsee hyvällä paikalla loivasti syvenevän hiekkarannan tuntumassa Agia Marinassa. Hotelli sopii sekä pienille että suuremmille perheille. Hotellissa on mukavia ja tilavia huoneistoja, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle. Niissä on myös keittomahdolliuus, joten ne sopivat hyvin sinulle, jos haluat lomasi aikana vaikka joku päivä valmistaa jotain pientä syötävää koko perheelle. Hotellin omasta minimarketista voit käydä ostamassa ruuanlaitossa tarvittavia yksinkertaisempia raaka-aineita. Lähiympäristössä Agia Marinassa on paljon tavernoja, baareja ja kauppoja.

Aurinko ja uiminen kuuluvat olennaisesti lomailuun, ja Alexandra Beachin ihanalla allasalueella on kaksi uima-allasta sekä lastenallas, ja sieltä avautuvat hienot maisemat merelle päin. Täällä voit nauttia auringon lämmöstä ja pulahtaa välillä uima-altaaseen virkistäytymään. Halutessasi nauttia meren suolaisista aalloista ranta on heti hotellin edessä.

Nälän yllättäessä voit suunnata askeleesi kohti hotellin viihtyisää buffetravintolaa, jossa saat itse kerätä lautasellesi mieleisesi annoksen aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Kun haluat istua valmiiseen pöytään ja tilata ruuat listalta, niin silloin à la carte -ravintola on oikea valinta. Se on avoinna brunssilla, lounas- ja illallisaikaan, ja siellä on saatavilla myös yksinkertaisia snackseja. Helpommasta lomailusta pääset nauttimaan varaamalla Holiday Inclusiven. Ja kun kaipaat jotain hyvää juotavaa, hotellialueella on kaksi baaria.

Hotellin nuorimmille vieraille on paljon hauskaa tekemistä yhdessä Lollon & Bernien sekä Lollo & Bernie Teamin kanssa. Yhdessä he järjestävät lapsille kaikkea mahdollista leikeistä maalla ja vedessä erilaisiin urheilullisiin aktiviteetteihin ja Mini Discoon.

Alexandra Beach on Family Selection -hotelli 9.5.– 26.9.2024. Silloin myös Lollo & Bernie ovat tavattavissa hotellissa ja tarjolla on hauskoja ja jännittäviä aktiviteetteja. Aktiviteeteissa on mukana skandinaavisia kieliä puhuvaa henkilökuntaa.

Ennen kesäkauden 2022 alkua hotellin huoneistot uudistettiin ja muun muassa seinät maalattiin ja makuuhuone sai modernimman sisustuksen. Ennen kesäkauden 2024 alkua useat huoneistot kunnostetaan, lattiat ja sisustus uusitaan, samoin niihin tulee uudet kylpyhuoneet ja parvekekalusteet. Sen lisäksi altaan vieressä sijaitseva à la carte -ravintola uudistetaan ja sitä laajennetaan. Lastenallas siirretään toiseen paikkaan yhden suuremman uima-altaan yhteyteen.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä