Hotel Alicante Gran Sol, Affiliated by Melia

Alicante, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 500 m
  • Lentokenttä Alicante-Elche Airport (ALC): 12.6 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Alicanten sydämessä aivan meren rannalla ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät venesataman ja rannan vieressä. 50 metrin säteellä hotellista on useita hyviä julkisen liikenteen yhteyksiä pysäkeiltä.

123 kahden hengen huonetta sijaitsevat 28 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Aulan 24h-vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Siellä on useita kauppoja, mukaan lukien supermarket. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ovat autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Bisneskeskuksessa on faksi, joka auttaa asiakkaita heidän liike- ja viestintätarpeissaan.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös jääkaappi. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja bidee. Kylpyhuoneissa on myös hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotellin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja palveluihin kuuluu kylpylä, sauna ja hierontahoidot tai lisämaksusta kuntosali. Iltaohjelmaan kuuluu elävää musiikkia.

Ruokailupalveluihin kuuluu ruokasali, kahvila ja baari. Ilmastoidussa, savuttomassa ravintolassa asiakkaat odottavat useita erikoisuuksia. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja täysihoito. Aamiaisella asiakkaat voivat nauttia runsaan buffetin. Lounaaksi ja illalliseksi voi tilata erilaisia à la carte -ruokia. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä