Astron Hotel

Ierapetra, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 15 m
  • Lentokenttä Heraklion International Airport, “Nikos Kazantzakis” (HER): 93.4 km (1 hour 22 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotellissa on hissi ja 66 huonetta. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja pankkiautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Takka luo kodikkaan tunnelman. Matkamuistoja voi ostaa lahjatavarakaupasta. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluita ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo, kolikoilla toimiva pesula ja hotellilääkäri. Asiakkaat voivat myös käyttää polkupyöräsäilöä. Bisneskeskuksessa on faksi, joka auttaa asiakkaita heidän liike- ja viestintätarpeissaan.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja minijääkaappi. Huoneissa on puhelin, tv ja WiFi (ilman lisämaksua), joten asiakkaat voivat pitää yhteyttä ja viihtyä monella tapaa. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Terassin aurinkotuolit ja -varjot kutsuvat vieraat rentoutumaan. Hotellissa on tarjolla laaja valikoima aktiviteetteja, jotka takaavat, että joka päivä on jotain uutta tekemistä, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, tennis, rantalentopallo, lentopallo, koripallo ja ratsastus. Vesiurheilun ystävät voivat nauttia snorklauksesta ja sukelluksesta. Wellness-alueella on erilaisia palveluja, kuten spa, kauneussalonki, hierontahoitoja ja ikääntymistä estäviä hoitoja.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, ruokasali, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Aamiainen ja illallinen tarjoavat kulinaarisia herkkuja joka päivä. Dieettiaterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä