Barcelo Royal Apartments

Sunny Beach, Bulgaria Lippu - Bulgaria

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Etäisyys rannalta: 70 m
  • Etäisyys keskustaan: 200 m
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Aamiainen, puolihoito tai All Inclusive
  • built_year: 2007, remontoitu 2017
  • transfer_time: Ca 40 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laattalattia
  • elevator
  • wellness
  • nbr_floors: 8
  • credit_card: VISA, Master, AmEx
  • room_ac
  • nbr_rooms: 311
  • all_inclusive

Tietoja hotellista

Lähellä niin keskustaa kuin Sunny Beachin rantaa
Barcelo Royal Apartments on moderni huoneistohotelli hyvin keskeisellä sijainnilla. Vaikka sijainti onkin suositun Sunny Beachin keskustassa, on hotellilla kuitenkin rauhallinen ja mukava ilmapiiri. Huoneistohotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pitkästä ja leveästä hiekkarannasta. Asu tilavissa huoneistoissa, joiden hintaan kuuluu aamiainen, tai valitse lisävalintana puolihoito tai All Inclusive.

Hieno allasalue koostuu kukanmuotoisesta pääaltaasta, sekä useammasta pienemmästä altaasta terälehtien muodossa, rentoa lomatunnelmaa huokuen. Sunny Beachin hiekkaranta houkuttelee uinnille, ja eläväinen ja viihtyisä rantapromenadi on täydellinen kävelyille auringonlaskun aikaan.

Barcelo Royal Apartmentsin yhteydessä on ostoskeskus, jossa on useita liikkeitä. Lisäksi kivenheiton päässä sijaitsevasta Sunny Beachin keskustasta löytyy runsaasti ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja.

Barcelo Royal Apartments kuuluu Nazarin Holiday Collectioniin, johon olemme koonneet laadukkaita hotelleja, joissa saat rahoille paljon vastinetta.

Altaalla vai hiekkarannalla loikoilua?
Barcelo Royal Apartmentsin allasalueella voit rentoutua aurinkotuoleilla rennosta ilmapiiristä nauttien. Suuri ja hurmaava pääallas on täydellinen uintikierroksille. Ylhäältä katsottuna allas näyttää kauniilta kukalta, jossa pienemmät altaat muodostavat terälehdet. Mikäli haluat päivääsi hieman ylellisyyttä, voit vuokrata allaspaviljongin haluamallasi pakettivaihtoehdolla.

Allasbaarissa tarjoillaan päivän aikana täysin maksutta virkistäviä juomia sekä kevyempiä snackseja ja jäätelöä kaikille vieraille, jotka ovat varanneet All Inclusiven! Hotellilla on lisäksi lämmitetty sisäuima-allas, ja pääaltaassa on liikuntarajoitteisille sopiva altaaseen johtava ramppi.

Barcelo Royal Apartmentsista on vain muutaman minuutin kävelymatka kuuluisalle Sunny Beachin hiekkarannalle. Seitsemän kilometrin pituisella leveällä rannalla on pehmeää hiekkaa, ja tämän vierellä kulkee viihtyisä rantapromenadi. Täällä voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja ja promenadin varrella on useita ravintoloita sekä baareja.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja -varjojen vuokraus, sekä ruoka ja juomat rannalla. Allaspaviljongit hotellilla. Ruoat, juomat sekä jäätelö, mikäli et ole varannut matkaa All Inclusivella.

Useita ateriapaketteja, joista valita
Varatessasi huoneiston Barcelo Royal Apartmentsista kuuluu perushintaan aamiainen, mutta voit lisävalintana varata matkan myös puolihoidolla tai All Inclusivella.

All Inclusive

All Inclusive on mukava mahdollisuus sinulle ja perheellesi. Kaikki on jo etukäteen maksettu, joten sinun ei tarvitse huolehtia laskuista, eikä kantaa lompakkoa mukana! Aamiaista ja illallista tarjoillaan hotellin molemmissa buffet-ravintoloissa, kun taas lounasta tarjoillaan toisessa näistä.

Allasbaarissa on tarjolla pikkusyötävää, kevyempiä snackseja ja jäätelöä aikoina, jolloin ravintolat ovat suljettuina. Täällä tarjoillaan myös iltapäiväkahvia ja teetä yhdessä herkullisten leivonnaisten kanssa.

All Inclusiveen kuuluvat kaikki ruoat, sekä useat paikalliset juomat alkoholilla ja ilman puoleen yöhön saakka lukuun ottamatta huonepalvelua. Buffet-ravintoloissa on illallisen aikaan pukukoodi, jolloin miehillä tulee olla pitkät housut.

Aamiainen ja puolihoito

Valitessasi pelkän aamiaisen, nautitaan tämä toisessa Barcelo Royal Beachin buffet-ravintoloista, ja sama koskee puolihoitoa. Pääaterioiden välillä sinulla on mahdollisuus ostaa juomia, kevyempiä aterioita sekä jäätelöä hotellin allasbaarista.

Asuessasi huoneistossa voit myös valmistaa ja syödä aterioita täällä, mutta huomioithan että pieni keittiö on hyvin vaatimattomasti varusteltu.

Heti hotellin ulkopuolelta löytyy lisäksi runsaasti viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. 

Lisämaksua vastaan

Aamiainen: Ruoka ja juomat aamiaista lukuun ottamatta. Aamiaiselle kuuluvat kahvi, tee, vesi ja mehu.

Puolihoito: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista ja illallista. Kaikki juomat paitsi kahvi, tee, vesi ja mehu aamiaisella.

All Inclusive: Maahantuodut ja tietyt paikalliset juomat sekä pullojuomat. Huonepalvelu.

Kansainvälinen lastenklubi lapsille
Barcelo Royal Apartmentsissa on kansainvälisen lastenklubi, jossa aktiviteettioppaat järjestävät päivisin aktiviteetteja ja viihdyttävät 4-12-vuotiaita lapsia eri leikkien myötä. Tiettyinä iltoina viikossa pienimmille järjestetään hauska minidisco.

Allasalueella on leikkipaikka sekä erillinen lastenallas.

Kuntosali, aktiviteetteja ja keskeinen sijainti
Mikäli haluat olla aktiivinen lomasi aikana, on Barcelo Royal Apartmentsissa kuntosali. Voit myös haastaa matkaseurueesi erään pöytätennistä tai tikanheittoa, tai vain rentoutua hotellin suuressa spassa.

Useina iltoina viikossa täällä on tarjolla livemusiikkia. Voit myös lähteä tutkimusmatkalle Sunny Beachiin, jonka keskusta sijaitsee vain 200 metrin päässä hotellilta! Täällä on monia kahviloita, baareja, matkamuistoliikkeitä ja kulttuurielämyksiä, sekä tietenkin eläväinen ja tunnelmallinen rantapromenadi.

Tilavia ja moderneja huoneistoja
Kaikissa Barcelo Royal Apartmentsin huoneistoissa on pienempi keittiö uunilla, keittoliedellä, vedenkeittimellä ja yleisimmillä keittiövälineillä. Lisäksi täällä on hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta, keskusilmastointi, tv, maksuton wifi sekä parveke.

Sinun tulee kirjautua sisään päärakennuksen vastaanotossa, jossa hotellihuoneet sijaitsevat, ja tämän jälkeen sinut ohjataan huoneistoosi, joka sijaitsee yhdessä hotellialueen rakennuksista.

Yhden huoneen huoneisto, 2 hengelle
Tilavat huoneistot ovat kooltaan noin 40 m² ja näissä on yhdistetty makuu- ja olohuone. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja täällä voi asua kaksi henkilöä, ei enempää eikä vähempää. Täällä on pieni keittiö, pieni pöytä sekä tuolit, kylpyhuone suihkukaapilla ja lattia on laminaattia sekä kaakelia.

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle
Tilavat huoneistot makuuhuoneella sekä olohuoneella vaihtelevat kooltaan 52-65 m² välillä. Täällä on pieni keittiö, jossa on tilaa ruoanlaittoon ja aterioista nauttimiseen. Huoneiston makuuhuoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja olohuoneessa vuodesohva, joka on mitoiltaan 190x140 cm. Kaikissa huoneistoissa on laattalattiat ja kylpyhuoneessa on kylpyamme.

Enimmillään täällä voi asua neljä henkilöä, joista kolme voi olla aikuisia. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Kahden huoneen huoneiston voi varata joko manner- tai allasnäköalalla, joista viimeksi mainittu on lisämaksua vastaan.

Taukoa auringosta ja uimisesta?
Asuessasi Barcelo Royal Apartmentsissa voit vierailla suuren spa-osion puolella, joka on yksi Bulgarian suurimmista. Kauniissa spassa on harmoninen ja rauhoittava tunnelma. Täällä on muun muassa turkkilainen sauna, rentoutumisalue sekä tavallinen sauna. Mikäli haluat pitää itsestäsi huolta ja rentoutua vielä enemmän, voit valita hierontojen ja muiden hoitojen laajasta tarjonnasta oman suosikkisi!

Lisämaksua vastaan

Turkkilainen sauna ja hoidot spassa.

Sunny Beach
Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijatkin viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 7 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar
Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua
Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

Barcelo Royal Apartmentissa tehdään muun muassa seuraavaa:

• Koulutetaan henkilökuntaa ympäristöystävällisyyden ja ilmaston tiimoilta

• Työskennellään veden ja sähkönkulutuksen vähentämiseksi

• Jätteet lajitellaan ja viedään kierrätykseen


Huomioithan, että hotellialueella ilmenee tasoeroja, jotka tulee ottaa huomioon, mikäli sinulla on liikuntarajoitteita tai kävely on sinulle hankalaa.

Huoneistojen lisäksi Barcelo Royal Beachissä on hotelliosio hotellihuoneilla, Barcelo Royal Hotel. Sinun tulee kirjautua sisään päärakennuksen vastaanotossa, jossa hotellihuoneet sijaitsevat, ja tämän jälkeen sinut ohjataan huoneistoosi, joka sijaitsee toisessa hotellin kahdesta muusta huoneisto-osion rakennuksesta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä