Coral Compostela Beach

Playa de las Américas, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • lastenklubi
  • Lentokenttä Teneriffan eteläinen lentoasema (TFS): 18.4 km (17 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 70 m
  • Paikallinen keskusta: 10 m
  • Baari: 2 kpl
  • Hissi: *
  • Ravintola
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 5
  • Lollo och Bernie

Tietoja hotellista

Lollo & Bernie toivottavat koko perheen tervetulleeksi Coral Compostela Beachiin, Tjäreborgin Family Garden -hotelliin! Hotellissa on runsaasti erilaisia palveluja, jotka sopivat koko perheelle. Lapset viihtyvät taatusti Lollo & Bernie Clubissa, jossa skandinaavisia kieliä puhuva henkilökunta järjestää lapsille hauskoja leikkejä ja aktiviteetteja, ja tietenkin myös Lollo & Bernie poikkeavat aina välillä siellä. Leikkipaikan ja leikkihuoneen lähettyvillä on myös hotellin sydän, viehättävä allasalue. Täällä koko perhe voi nauttia auringosta, uimisesta ja leikeistä, ja nälän ilmoittaessa itsestään voit suunnistaa allasbaariin, jossa virkistävien juomien lisäksi on tarjolla myös pientä syötävää.

Hotellin buffetravintolassa valittavanasi on sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Voit varata myös jo ennen matkaa edullisen All Inclusiven, jolloin alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi. Jos haluat viettää aktiivista lomaa, voit käydä treenaamassa hotellin kuntosalilla.

Coral Compostela Beachin valoisissa ja raikkaissa huoneistoissa on tilaa jopa 6 hengelle. Huoneistot sijaitsevat hotellin eri rakennuksissa. Jos haluat vielä hieman lisää lomamukavuutta, suosittelemme varaamaan Orkideahuoneiston.

Coral Compostela Beach sijaitsee Los Cristianosin ja Playa de Las Américasin välissä, lähellä kilometrien pituista rantaa. Ravintolat, baarit sekä ostos- ja huvittelumahdollisuudet ovat heti nurkan takana. Hotellista on lyhyt matka Playa de las Vistasin rannalle, kun haluat lähteä virkistäytymään meressä. Jos haluat lähteä omin päin tutustumaan Teneriffan maisemiin, suosittelemme oman auton vuokraamista. Ja tietenkin sinulla on aina myös mahdollisuus lähteä mukaan Tjäreborgin mielenkiintoisille retkille.

Coral Compostela Beach on Family Garden 10.10.2023–9.4.2024 sekä 13.10.2024–12.4.2025. Silloin myös Lollo & Bernie ovat tavattavissa ja tarjolla on myös erilaisia aktiviteetteja, joissa on mukana skandinaavisia kieliä puhuva ohjaaja. Hotellissa ei järjestetä aktiviteetteja eikä lastenkerho ole toiminnassa 9.4.–8.10.2024.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä