Massouri Beach

Masouri, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Baari
  • Lentokenttä Kos Airport (KGS): 65.9 km (2 hours 1 min)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: On
  • Siivous (krt/vk): 6

Tietoja hotellista

Massouri Beach on viehättävä, pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla rannalla Massourin keskustassa. Huoneistot, joihin mahtuu jopa kuusi henkeä, ovat tilavat ja mukavat. Kun haluat jotain pientä ekstraa, varaa huoneisto, josta on merinäköala, niin voit ihailla kauniita näkymiä omalta parvekkeeltasi.

Hotellin hienolla allasalueella on aurinkotuolit ja -varjot. Allasalueelta avautuvat kauniit näköalat merelle ja naapurisaari Telendoksen suuntaan. Jos mieluummin uit meressä, hotellin alapuolella sijaitsevalle rannalle pääset portaita pitkin. Jos haluat tutustua muihin lähialueen rantoihin, voit kävellä naapurikylä Mirtiekseen, jossa on useita pieniä rantoja.

Vastaanottoalueen yhteydessä on suuri terassi, jolta on kauniit näkymät. Tilaa baarista jotain hyvää juotavaa ja istu alas nauttimaan auringonlaskusta. Massouri Beach sijaitsee hyvällä paikalla pääkadun varrella Massourin kylässä. Hotellin lähistöllä on useita viehättäviä tavernoja, baareja ja pieniä kauppoja. Hotellissa ja hotellin ympäristössä on paljon rappuja ja korkeuseroja.

Jos haluat seikkailla lomasi aikana, lähde käymään Telendoksella. Saaren pienissä lahdissa on kristallinkirkasta vettä ja satamapromenadin varrella viihtyisä tavernoja. Tai vieraile Kalymnoksen pääkaupungissa Pothiassa, joka on kaunis satamakaupunki ja viehättävä lomakohde.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä