Sunwing Kallithea Beach

Koskinoù, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • lastenklubi
  • Uima-allas: 3 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 100 m
  • Paikallinen keskusta: 4 km
  • Baari: 2 kpl
  • Hissi: - Athenassa ja tietyissä osissa Helios-rakennusta. Muissa rakennuksissa ei hissiä.
  • Ravintola: 3
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 5
  • Vesiliukumäki: On
  • Lollo och Bernie

Tietoja hotellista

Tervetuloa entistäkin parempaan Sunwing Kallithea Beachiin! Kesäksi on luvassa kunnostetut huoneistot, lisää huoneistoja, joista on yhteys uima-altaaseen sekä Happy Baby Splash Pool-huoneistoja, joissa on oma loiskutteluallas perheen pienimmille. Sunwing Kallithea Beachista on lyhyt matka kaikkialle. Se onkin yksi niistä syistä, jonka vuoksi monet lomalaiset saapuvat Sunwing Kallithea Beachiin kerta toisensa jälkeen. Hotelli sijaitsee Rodoksen koillisrannikolla, ja täällä koko perhe pääsee nauttimaan rentouttavasta lomasta kauniin vehreässä ympäristössä ja aidossa kreikkalaisen leppoisassa tunnelmassa.

UUTUUS! Kesäksi 2024 Sunwing Kallithea Beachin Helios-huoneistorakennukseen on tulossa useita uudistettuja huoneistoja. Lanseeraamme viimeisimmän huoneistotyyppimme "Happy Baby Splash Pool" -kaksion, jonka uima-allas soveltuu myös pienimmille vieraillemme (syvyys 25 cm sekä aurinkosuoja). Mitäs sanot yksityisestä splash pool -altaasta oman terassisi yhteydessä? Erinomainen vaihtoehto sinulle, joka lähdet matkalle pikkulasten kanssa.

Tarjolla on myös entistä enemmän suosittuja huoneistoja, joista on pääsy uima-altaaseen. Lisäksi useita Helioksen Family-huoneistoja on kunnostettu ja loput ovat saaneet uuden ilmeen. Lue lisää Asuminen-välilehdeltä. Ja nyt voit myös varata suositun Lollo & Bernie Suites -huoneiston Triton-rakennuksesta. Tervetuloa entistä parempaan Sunwing Kallithea Beachiin!

Toinen syy Sunwing Kallithea Beachin suosioon ovat allasalueet, joista toinen on päärakennus Athenan vieressä ja toinen huoneistorakennus Helioksen vieressä. Babyaltaassa on vettä syvimmillään 30 cm. Uimataitoiset lapset heittäytyvät mielellään suureen seikkailualtaaseen, jossa on poukamia, kaarteita, mutkia ja kalteva pohja. Sunwing Kallithea Beachin molemmilla allasalueilla on myös vesiliukumäet.

Kaipaatko lomallasi hieman luksusta? Silloin suosittelemme varaamaan Royal Suiten, jossa on suuri, ihana terassi tai suora pääsy uima-altaaseen. Pikkulasten kanssa matkustaville suosittelemme Happy Baby -huoneistoja, joissa on kiinnitetty huomio lasten tarpeisiin. Sunwing Kallithea Beachista löytyy ihanteellisin asumismuoto jokaiseen makuun.

Fino Restaurant & Grill ja hotellin baari ovat hotellialueen keskipisteessä. Täällä voit istua iltaa ja koko perhe voi seurata myös upeita showesityksiä. Costas Kitchen -ravintola sijaitsee rauhallisemmalla alueella lähempänä rantaa ja sieltä avautuvat upeat näköalat merelle. Hotellialue on laaja, vihreä ja rehevä. Kapeat kävelytiet kiemurtelevat rantaan, jossa voit käydä uimassa kristallinkirkkaassa vedessä.

Sunwing Kallithea Beach sijaitsee meren rannalla, rauhallisessa ympäristössä. Ravintoloita, kauppoja ja muita huvittelumahdollisuuksia on tarjolla runsaasti Rodoksen kaupungissa, jonne on hotellista matkaa noin 4 kilometriä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä