Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach)

Side, Turkki Lippu - Turkki

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • lastenklubi
  • Lentokenttä Antalya Airport (AYT): 66.8 km (1 hour 4 mins)
  • Uima-allas: 3 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 500 m
  • Paikallinen keskusta: 1,7 km
  • Baari: 5 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 3
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 7
  • Vesiliukumäki: On
  • Lollo och Bernie

Tietoja hotellista

Tervetuloa Tjäreborgin Family Garden -hotelli Barut Goiaan, jossa koko perhe pääsee viettämään mukavaa ja luksusmaista lomaa. Tämä rauhallisella alueella Siden ulkopuolella sijaitseva hotelli sopii erinomaisesti sinulle, joka kaipaat modernia asumista ja arvostat hotellin tasokkaita mukavuuksia ja ensiluokkaista palvelua. Täällä on tarjolla monipuolinen ja kattava valikoima erilaisia aktiviteetteja sekä huoneet ja huoneistot ovat viihtyisät. Hotelli kunnostettiin täysin ennen kesäkauden 2024 alkua.

Barut Goia -hotellissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset. Hotellin ympärillä on avarat yleiset tilat ja hyvää tilaa seurusteluun ja oleskeluun. Eri allasalueiden ympärillä on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja, joten voit nauttia olostasi ja rentoutua varjossa ja välillä pulahtaa virkistäytymään ja uimaan uima-altaaseen. Lapset voivat uida, pulikoida ja leikkiä eri lastenaltaissa tai osallistua Lollo & Bernie Clubin toimintaan, jossa on luvassa paljon erilaisia leikkejä ja aktiviteetteja. Nuorisolle järjestetään omaa ohjelmaa, kuten urheilullisia aktiviteetteja, erilaista tekemistä ja puuhaa sekä elokuva- ja peli-iltoja. Kun haluat lähteä mereen uimaan, niin hotellin omalla ranta-alueella on oma Beach Club, aurinkotuolit ja -varjot sekä rantabaari, jotka ovat pelkästään hotellivieraiden käytössä.

Nälän yllättäessä voit suunnistaa runsaiden buffetpöytien äärelle nauttimaan turkkilaisen ja kansainvälisen keittiön herkuista aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Aterioiden välillä on myös saatavilla pientä syötävää, jäätelöä sekä kahvia. Illalla voit käydä syömässä buffetista tai halutessasi voit myös valita ruuat huolella laaditulta listalta, kun hotellin kaksi à la carte -ravintolaa avaavat ovensa. Viihtyisien ravintoloiden, ihanien ulkoterassien ja lounge-oleskelutilojen lisäksi hotellissa on myös viisi baaria, joista kaikissa on tarjolla juomia pitkin päivää. Kun haluat tehdä lomailusta mahdollisimman helppoa, niin silloin suosittelemme varaamaan All Inclusive -ateriapaketin.

Kun pelkkä auringossa loikoilu ja uiminen ei riitä, niin Barut Goia -hotellissa (entisessä Sunwing Side Beachissä) on tarjolla erilaisia aktiviteetteja – kaikkea mahdollista tenniksestä padeliin ja erilaisiin ohjattuihin ryhmäliikuntatunteihin. Kilpailuhenkiset voivat perustaa joukkueen ja lähteä pelaamaan jalkapalloa, koripalloa tai vaikka lentopalloa. Kun pieni hemmmotteluhetki on paikallaan, niin silloin voit suunnistaa hotellin spa-osastolle, jossa on hamam, höyrysauna sekä monia erilaisia ihania hoitoja, jotta pääset rentoutumaan kunnolla.

Barut Goiassa (entisessä Sunwing Side Beachissä) asut todella mukavassa ja modernissa huoneessa tai huoneistossa. Valittavanasi on useita erilaisia huonetyyppejä, joiden sisustuksessa on kiinnitetty paljon huomiota myös pieniin sisustuksellisiin yksityiskohtiin. Tietyissä huoneissa on tilaa jopa kuudelle hengelle. Halutessasi nauttia luksuslomailusta, kannattaa varata huone, johon sisältyy All Inclusive.

Barut Goia (entinen Sunwing Side Beach) on Family Garden 20.4.–18.10.2024. Silloin myös Lollo & Bernie ovat paikalla ja skandinaavisten ohjaajien vetämät aktiviteetit ovat käynnissä.

Hotelli oli aikaisemmin nimeltään Sunwing Side Beach, mutta kunnostuksen jälkeen hotellin nimi ja konsepti muuttui. Uusi nimi on Barut Goia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä