Servatur J.B

Puerto Rico, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • vain aikuisille
  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 50.9 km (37 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 2 km
  • Paikallinen keskusta: 800 m
  • Baari: On
  • Siivous (krt/vk): 5
  • Adult hotel

Tietoja hotellista

Servatur J.B on hyvin hoidettu ja suosittu aikuisille suunnattu huoneistohotelli, josta avautuvat kauniit näköalat yli Puerto Ricon ja merelle päin. Ylhäällä rinteessä sijaitseva hotelli sopii sinulle, joka haluat nauttia parhaista näkymistä ja asua kävelymatkan päässä ostos- ja ajanvietemahdollisuuksista.

Tässä korkealla Puerto Ricon aurinkoisella rinteellä olevassa hotellissa on myös viihtyisä allasalue, jossa on aurinkotuolit, aurinkovarjot sekä allasbaari. Allasalueella on mukava rentoutua, nauttia auringosta ja välillä pulahtaa viilentävään altaaseen. Allasbaarista voit päivisin ostaa juomia ja yksinkertaisia ruokia.

Servatur J.B -hotellissa asut valoisassa huoneistossa, jossa on parveke tai terassi, ja useista on myös merinäköala. Huoneiston keittonurkkauksessa voit halutessasi valmistaa yksinkertaisia aterioita. Raaka-aineet voit ostaa Europa-ostoskeskuksesta, jonne on hotellista matkaa noin 800 metriä. Kun haluat lähteä tutustumaan Gran Canariaan ja saaren mahtavaan luontoon lähemmin, varaa jokin Tjäreborgin mielenkiintoisista retkistä tai vuokraa auto ja lähde seikkailemaan omin päin.

Hotellissa on ikäraja 18 vuotta.

Servatur J.B -hotellin vieraat voivat käyttää kaikkia Servatur Puerto Azul -sisarhotellin palveluja, jonne on matkaa noin 250 metriä. Jos haluat tehdä lomailustasi todella helppoa, voit kesästä 2024 alkaen varata myös aamiaisen, puolihoidon ja All Inclusiven jo etukäteen matkavarauksesi yhteydessä. Kaikki lisämaksulliset ateriat tarjoillaan Servatur Puerto Azulissa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä