Phuket Orchid Resort & Spa

Karon, Thaimaa Lippu - Thaimaa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema (HKT): 47.4 km (1 hour 7 mins)
  • Uima-allas: 2 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 150 m
  • Paikallinen keskusta: 800 m
  • Baari: 3 kpl
  • Hissi
  • Ravintola
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 7
  • Vesiliukumäki: On

Tietoja hotellista

Family Selection -hotellimme Phuket Orchid Resort & Spa on lapsiystävällinen hotelli vilkkaalla ja suositulla Karon Beachillä. Hotellin eläväisellä allasalueella on kaksi uima-allasta, joista suuremmassa on kaksi kivaa vesiliukumäkeä. Täällä voit viettää päivää touhuamalla, leikkimällä tai vain ottamalla iisisti ja rentoutua. Allasalueella on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari, jossa on myös terassi. Vaikka loikoilisit aurinkotuolillasi tai siirryt allasbaarin puolelle, niin molemmissa tapauksissa voit paistatella päivää ja nauttia auringon lämmöstä. Hotellin ravintolassa on tarjolla maukkaita ruokia ja janon saa helposti sammutettua hyvällä juomalla ravintolan vieressä olevassa baarissa.

Phuket Orchid Resort & Spassa on kansainvälinen lastenkerho sekä leikkipaikka. Lastenkerhossa perheen pienimmät voivat puuhastella kaikkea kivaa, leikkiä ja tutustua uusiin ystäviin. Jos haluat treenata lomasi aikana, hotellissa on kuntosali, jossa on ikäraja 18 vuotta. Kaivatessasi hieman lisää rentoutumista voit varata itsellesi ajan hierontaan.

Huomio! Ennen talvikauden 2024–2025 alkua hotellissa tehdään kunnostustöitä. Phuket Orchid Resort & Span kaikki huoneet kunnostetaan ja uudistetaan. Esimerkiksi huonekalut, tv ja valaistus uusitaan. Huoneet myös maalataan ja ilmastointia parannetaan. Lisäksi kaikki rakennukset ja julkisivut maalataan ja luvassa on myös pieniä korjaustöitä. Hotelli ottaa aimo harppauksen kohti kestävämpää kehitystä, sillä hotelliin asennetaan aurinkopaneelit ja koko hotellin valaistusta parannetaan.

Täällä asut lähellä rantaa ja kaupunkielämää sekä kauppoja, ravintoloita ja baareja. Kun haluat lähteä tutustumaan vähän laajmminkin Thaimaan maisemiin, kannattaa osallistua mielenkiintoisille retkillemme.

Phuket Orchid Resort & Spa -hotellissa asut hienosti sisustetussa kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä