Semiramis City Hotel

Rhodes city, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 13.7 km (23 mins)

Tietoja hotellista

Semiramis City Hotel sijaitsee keskustassa, ja Ródoksen satama sijaitsee 2 minuutin ajomatkan päässä ja Suurmestarin palatsi 12 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 10,1 km:n päässä kohteesta Kallithea Springs ja 12,9 km:n päässä kohteesta Water Park (puisto) Faliraki. Kaikissa 180 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä LED-TVt. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 110 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 3 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin. Majoituspaikan ravintola, Main restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–29.2. välisenä aikana 3.00 EUR per majoitustila per yö
  • Kaupungin perimä vero: 1.3.–31.10. välisenä aikana 7.00 EUR per majoitustila per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 500 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Yksi korkeintaan 12 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi samaan huoneeseen vanhemman tai huoltajan kanssa, jos hän käyttää huoneessa jo olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä