Villa Swiss

Brela, Kroatia Lippu - Kroatia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 200 m
  • Baari: On
  • Ravintola
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Villa Swiss on suosittu ja pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla rantakadun varrella ja lähellä Brelan satamaa. Hotellissa on kodikas tunnelma, ja se sijaitsee heti rannan yläpuolella aivan meren naapurissa, kaempana melusta ja ihmisvilinästä. Täällä on mukava viettää rauhallista ja rentoa lomaa, halusitpa nauttia hyvän lounaan tai pulahtaa Välimeren kristallinkirkkaaseen veteen.

Villa Swiss -hotellin à la carte -ravintola Obala on yksi alueen parhaimmista, joten siellä viihtyvät niin paikalliset kuin matkailijatkin. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen. Monipuolisen ruokalistan lisäksi ravintola tarjoaa upeat näköalat Adrianmerelle, joten voit illallisella nauttia myös mahtavasta aurinkonlaskusta.

Brelan rantapromenadin varrella on hyviä ravintoloita sekä useita kahviloita ja jäätelöbaareja. Rantapromenadi sopii täydellisesti sekä lyhyemmille että pidemmille juoksulenkeille, mieluiten aamulla, kun puut vielä tarjoavat viilentävää varjoa.

Kun kaipaat hieman jännitystä, kokeile koskenlaskua Omišissa tai lähde jollekin Tjäreborgin retkelle. Naapurikylä Baska Vodasta pääsee veneellä muutamiin Kroatian kauneimpiin helmiin. Kun kaipaat enemmän viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita, suosittelemme vierailua Splitissä, jossa on muun muassa upea ja erityinen keisarillinen palatsi. Palatsi rakennettiin 300-luvun alussa jKr. Splitiin pääset omatoimisesti paikallisbussilla Brelan yläpuolella kulkevaa rannikkotietä pitkin tai järjestetyllä retkellä. Valitsitka kumman tavan tahansa, voit olla varma, että saat nauttia henkeäsalpaavista näkymistä, sillä tie kulkee rannikkoa pitkin.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä