Villa Nina

Makarska, Kroatia Lippu - Kroatia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Resnik Airport (SPU): 96.9 km (1 hour 15 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 300 m
  • Paikallinen keskusta: 1 km
  • Siivous (krt/vk): 5

Tietoja hotellista

Villa Nina on viehättävä huoneistohotelli rauhallisessa ympäristössä, lähellä Kroatian kirkkaansinisenä kimmeltävää merta. Villa Ninassa on vain kahdeksan huoneistoa. Asut kodikkaissa huoneistoissa, joissa on lämmin ja värikäs sisustus. Kävelymatkan päässä sijaitsee Makarskan keskusta, jossa on kauppoja sekä vilkas huvielämä. Lähistöllä on myös satama sekä palmujen reunustama rantapromenadi, jonka varrella on kahviloita ja viihtyisiä ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisia Välimeren alueen herkkuja viihtyisillä ulkoterasseilla. Hotellista pääset kävellen markkinoille, jossa on myynnissä lähialueella viljeltyjä vihanneksia, hunajaa, pähkinöitä ja ilmakuivattua kinkkua.

Villa Nina sijaitsee muutaman sadan metrin päässä rannalta, jossa on mukava nauttia rantaelämästä, pulahtaa virkistävään meriveteen ja rentoutua aurinkotuolissa loikoillen. Rannalla vietetyn päivän jälkeen voit istua parvekkeella nauttien kroatialaisia snackseja ja siemailla suosikkijuomaasi. Kun haluat vaihtelua rantaelämään, lähialueilla on helppo kierrellä ja tehdä omia tutkimusmatkoja. Lähde paikallisbussilla vaikkapa Splitiin tai veneretkelle saaristoon. Tai osallistu jollekin opastetuista retkistämme, niin näet paljon lyhyessä ajassa.

Parvekekaiteiden vuoksi Tjäreborgilla on tässä hotellissa ikäraja 8 vuotta. Tämä ei kuitenkaan takaa, että hotellissa ei ole lapsia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä