Meliá Zanzibar

Zanzibar, Tansania Lippu - Tansania

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kylpylä
  • Lentokenttä Zanzibar Kisauni International Airport (ZNZ): 47.1 km (1 hour 7 mins)
  • Uima-allas: 2 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 200 m
  • Paikallinen keskusta: 5 km
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola: 3
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Meliá Zanzibar on kaunis ja harmoninen hotelli vehreässä ympäristössä aivan rannan ja Intian valtameren tuntumassa. Hotelli sijaitsee Sansibarin itärannikolla ja se koostuu useista, suuren, tooppisen puutarhan ja huojuvien palmujen ympäröimistä pienistä rakennuksista. Asut mukavassa ja viihtyisässä kahden hengen huoneessa tai bungalowissa, johon mahtuu kolme henkeä. Voit pulahtaa hotellin infinity-altaaseen, tai jos mieluummin uit suolaisessa merivedessä, pehmeä ja liidunvalkoinen ranta on kävelymatkan päässä. Jos kaipaat toimintaa, voit kokeilla lentopalloa tai miksipäs et haastaisi matkaseuraasi tennis- tai biljardipeliin? Jos viihdyt paremmin juoksumatolla tai haluat nostaa painoja, alueella on kuntosali. Jos haluat rentoutua lisää rannalla vietetyn päivän ja sykettä nostavien aktiviteettien jälkeen, suosittelemme käymään hotellin spa-osastolla. Nuoremmille hotellivieraille on kansainvälinen lastenkerho, jossa lapset voivat puuhastella kaikkea mukavaa, leikkiä ja pelata pelejä.

Meliá Zanzibarissa on kaksi baaria, joista voi tilata kylmiä juomia koko päivän ajan. Hotellissa on myös kolme ravintolaa, joissa kaikissa on tarjolla maukkaita paikallisia erikoisuuksia ja kansainvälisiä ruokia. Buffetravintolassa on erilaisia teemoja sekä open cooking -esityksiä, joissa voit katsella, kuinka kokit valmistavat eri ruokalajeja. Hotellin kahdessa à la carte -ravintolassa on luvassa maukkaiden makuelämysten lisäksi upea ja rento tunnelma aivan meren naapurissa. Toinen ravintoloista sijaitsee rannan vieressä, ja täällä voit nauttia hyvästä lounaasta kaikessa rauhassa aaltojen pauhua kuunnellen. Toinen à la carte -ravintola sijaitsee meren päällä laiturilla, ja se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Ruokalistalla on grillattua kalaa ja aasialaisia ruokia sekä lounaalla että illallisella. Jos haluat viettää erittäin mukavan ja helpon loman, All Inclusive kannatta varata jo ennen matkaa.

Meliá Zanzibar sopii sinulle, joka haluat viettää rentouttavan loman paljain jaloin kauniissa ja trooppisessa ympäristössä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä