TURIM Presidente Hotel

Praia da Rocha, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Faro Airport (FAO): 73.8 km (55 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä vieraanvarainen hotelli sijaitsee Praia da Rochan laitamilla ja tarjoaa upeat näkymät merelle ja kaupunkiin. Hotelli on vain yhden kadun päässä hiekkarannalta, jonne pääsee laskeutumalla portaita pitkin. Praia da Rochan keskusta kauppoineen, ravintoloineen, baareineen ja diskoineen on vain 1500 metrin päässä, ja julkisen liikenteen yhteydet ovat vain 400 metrin päässä hotellista.

Huoneistohotellissa on 107 huoneistoa, jotka sijaitsevat 8 kerroksessa ja joihin pääsee 3 hissillä. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotelli tarjoaa erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Elokuvafanit löytävät elokuvateatterista runsaasti "valoja, kameraa, toimintaa". Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu (maksua vastaan), autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Täysin varustetussa minikeittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni, teen-/kahvinkeitin ja uuni. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla ja WiFi (maksullinen) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja meikkipeili, jossa on suihku ja kylpyamme. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja 107 savutonta huonetta.

Kun aikuiset uivat muutaman kierroksen ulkouima-altaassa, lapset voivat nauttia roiskumisesta omalla uima-alueellaan. Aurinkoterassilla on aurinkovarjoja ja mukavia aurinkotuoleja. Hotellissa on myös allasbaari. Huoneistohotelli tarjoaa erilaisia aktiviteetteja, kuten pyöräilyä/maastopyöräilyä, kalastusta ja ratsastusta tai maksua vastaan golfia. Hotellissa on tarjolla vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, melontaa, snorklausta ja sukellusta. Hotelli tarjoaa lukuisia sisäurheilulajeja, kuten kuntosalin, pöytätennistä, keilailua, squashia ja aerobicin tai maksua vastaan biljardin. Elävä musiikki ja tanssiklubi ovat myös viihdevaihtoehtoja.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, jossa on ilmastointi, kahvila ja baari. Puolihoidon voi varata. Aamiaisella asiakkaat voivat nauttia runsaan buffetin. Lounaaksi ja illalliseksi voi tilata erilaisia à la carte -ruokia. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös lasten aterioita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä