La Pared – powered by Playitas

Pájara, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • lämmitetty allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Etäisyys rannalta: 400 m
  • Etäisyys keskustaan: 6 km
  • Air conditioning in public area
  • Disabled room
  • Garden
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Lobby/lounge
  • Luggage storage
  • Meeting Rooms
  • Outdoor Parking
  • Reception
  • Restaurant
  • Shop
  • DistanceToBeach: 400
  • DistanceToCenter: 6000
  • NumberOfPools
  • DistanceToPublicTransportation: 1500 Meters
  • DistanceToSupermarket: 50 meters (to minimarket) 11 km to Costa Calma

Tietoja hotellista

La Pared – powered by Playitas on hyvä valinta sinulle, kun etsit aktiivilomaa, ja haluat majoittua rauhallisella sijainnilla meren rannalla. Painopisteenä on jooga, surffaus sekä ryhmäliikuntatunnit ja ulkoilu. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla sijainnilla, lähellä kaunista La Paredin hiekkarantaa, joka vetää puoleensa aloittelevia surffaajia ympäri maailman. Surffikeskus, jossa välinevuokrausta sekä päivittäisiä surffikursseja. Hotellin valikoimassa myös joogaa, tennistä, ammattilaisten ohjaamia ryhmäliikuntatunteja ja kuntosali. Täydelliset puitteet vaellukseen, juoksuun ja pyöräilyyn.

Etsitkö rauhaa, luontoa ja ainutlaatuista paikkaa, jossa rentoutua ja palautua? Haluatko keskittyä itseesi ja oman kehosi huoltamiseen? Vai oletko erityisen aktiivinen lomasi aikana ja haluat saada adrenaliinin virtaamaan? Silloin on tämä hotelli juuri sinua varten. La Pared – powered by Playitas sijaitsee upealla paikalla Fuerteventuran länsirannikolla pienessä La Paredin kylässä, noin 6 km luoteeseen Costa Calmasta.

Sports Inclusive

Sports Inclusive hotellissa La Pared - powered by Playitas tarkoittaa sitä, että loman hintaan sisältyy laaja valikoima liikunta- ja treenimahdollisuuksia. Powered by Playitas -hotellien filosofian mukaan kaikkien halukkaiden pitää saada nauttia liikunnasta, päästä kokeilemaan uusia lajeja ja kokea liikunnan iloa ylimääräisiä kustannuksia miettimättä. Lue lisää La Pared - powered by Playitas -hotellin Sports Inclusive -harjoittelusta ja aktiviteeteista.

Täydellinen paikka aktiivilomaan

La Paredissa on kaikki edellytykset hyvän olon loman viettoon. Joogaa, surffaa, vaella tai osallistu ryhmäliikuntatunnille taivasalla. Paikka soveltuu myös sinulle, joka haluat vain rentoutua ja nauttia kauniista luonnosta, lähellä merta ja upeita auringonlaskuja. Tämä kaikki pätee huolimatta siitä, matkustatko yksin vai yhdessä perheen ja ystävien kanssa. La Pared on oiva paikka sekä edistyneemmille että vasta aloitteleville surffaajille, täällä on tarjolla surffikoulu sekä varusteiden vuokrausta niin aikuisille kuin lapsillekin.

Joogaa ja ryhmäliikuntatunteja kaikille

Hotellissa voit osallistua maksuttomille ryhmäliikuntatunneille kuten jooga, toiminnallinen harjoittelu, vaellus ja paljon muuta. Tunnit järjestetään ammattitaitoisen ohjaajan johdolla. Joogatunnit ovat erityisen mieleenpainuvia, sillä Yoga Shalasta on upeat maisemat merelle.

Kuntosalilla on kardiolaitteita kuten juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyöriä, soutu- ja hiihtolaitteita (Ski-Erg) Concept 2:sta. Voimaharjoitteluun löytyy Eleiko-nostosarja painolevyillä, naisten ja miesten tangot sekä taso voimanostoon. Valoisalla ja kutsuvalla kuntosalilla on myös monitoimilaite, kahvakuulia, vapaita painoja, kuntopalloja, mattoja, kuminauhoja ja paljon muuta. 12-vuotiaat nuoret voivat harjoitella vanhempien kanssa.

La Pared – powered by Playitaksessa on kaksi tenniskenttää (lisämaksusta) ja mahdollisuus tennisopetukseen.

Vaellusta ja lenkkeilyä hiekkadyyneillä

Merkityt juoksureitit. Vaellusreitti GR 131 kulkee hotellin ulkopuolella ja vie sinut pohjoisesta etelään useilla kiertoreitellä. Vaella läpi hiekkadyynien kohti Costa Calmaa. Kävelysauvoja lainattavissa ilman lisämaksua.

Surffausta ja pyöräilyä

Surffaus lisämaksusta. Leijalautailu, purjelautailu ja Wing Foil -lautailua (Costa Calmassa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellilta) lisämaksusta. Kaikki surffivälineet ovat lainattavissa. Motocross (enduro) ja tennis lisämaksusta. Joogatunnit ovat maksuttomia. Osa urheilulajeista ja aktiviteeteista järjestetään yhteistyössä yhteistyökumppaneiden ja paikallisten järjestäjien kanssa. Päiväpassi treenikeskus Playitakseen (noin 30 minuutin ajomatkan päässä, kuljetus ei sisälly hintaan) maksutta. Maantiepyöriä vuokrattavissa Playitas Resortissa (edestakaiset kuljetukset Playitakseen järjestettävä omatoimisesti).

Lue lisää liikunnasta ja aktiviteeteista La Paredissa.

Rentoudu allasalueella ja syö hyvin

La Paredissa on keskikokoinen allas, mikä on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Altaan lämpötila saattaa laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Allasbaari (avoinna klo 10.30-23.30) ja ravintola, joka tarjoilee lounasta yksinkertaiselta listalta ja illallista buffetista. La Paredissa käytetään paikallisia ja ekologisia tuotteita ruoanlaitossa ja täällä on myös oma Eco Garden, jossa viljellään noin 20 eri lajia hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä. Viihtyisiä chill out-iltoja altaalla.

Maksuton sauna ja lämmitetty ulkoilmajacuzzi, joka sijaitsee saunan vierellä. Ihana paikka palautua päivän aktiviteettien jälkeen. Hierontaa ja fysioterapiaa varattavissa paikan päällä.

Yleistä

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Minimarketti kattavalla tarjonnalla. Suosittelemme autonvuokrausta, joka onnistuu myös hotellista käsin. Ei paikallisbusseja, mutta taksin tilaaminen on mahdollista.

Noin 400 metriä hienolla La Pared-rannalle mikä tunnetaan saaren yhtenä suosituimmista surffirannoista ja se soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneimmillekkin surffareille. Vahvojen virtausten takia ranta on haastava uimiseen.

Lähin ranta Costa Calmassa on noin 7 kilometrin päässä ja kylän keskusta sijaitsee noin 11 kilometrin päässä.

Aukioloajat:

Kuntosali, klo 7.00-20.00.

Sauna, klo 14.00-19.00.

Jacuzzi, klo 11.00-19.00.

Minimarket, klo 08.30-13.00 ja kl. 15.30-20.30.

Pesupalvelu, kl. 8.00-20.00.

Wellenkind surf shop, klo 10:00 – 12:00 / 15:00 – 17:00.

Pyöräkeskus, aukioloajat saat vastaanotosta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä