Tonys Villas & Resort

Canggu, Indonesia Lippu - Indonesia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Denpasar Bali (DPS): 12.8 km (31 mins)
  • Uima-allas: 2 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 650 m
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: 3 kpl
  • Ravintola: 2
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Tonys Villas & Resort on rentotunnelmainen hotelli, ja se sopii sinulle, joka haluat nauttia auringosta, uimisesta ja rentoutumisesta tyylikkäässä ympäristössä. Hotelli sijiatsee vehreässä ympäristössä Seminyakissa. Asut modernissa huoneessa, jonka minimalistiseen sisustukseen on otettu vaikutteita balilaisesta arkkitehtuurista. Jos haluat hieman luksusta, voit varata huoneen, josta pääsee suoraan uima-altaalle. Jos kaipaat enemmän yksityisyyttä, suosittelemme varaamaan huvilan, jossa on oma uima-allas ja puutarha.

Kauniiden palmujen, pensaiden ja kasvien ympäröimien seurustelutilojen lisäksi hotellissa on kaksi à la carte -ravintolaa, joissa on tarjolla sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Kun haluat jotain juotavaa, kannattaa suunnata johonkin hotellin kolmesta baarista. Miksipäs et ensin pulahtaisi altaaseen ja sen jälkeen nauttisi jonkun virkistävän juoman? Hotellissa on swim up -baari sinulle, joka et halua välillä nousta uima-altaasta. Hotellin allasalueella on myös integroitu lastenallas pienimmille vieraille. Jos haluat tuntea hiekan varpaittesi välissä, hotelli tarjoaa kuljetuksen rannalle.

Tonys Villas & Resort -hotellissa rentoutuminen ja paikallinen kulttuuri ovat kaikki kaikessa. Hotellissa on tarjolla laaja valikoima aktiviteetteja sinulle, joka haluat perehtyä balilaiseen elämäntapaan. Voit muun muassa osallistua ruuanlaitto- ja joogatunneille, joilla tutustutaan Balin perinteisiin. Hotellissa järjestetään myös erilaisia showesityksiä ja illallisia, jolloin voit maistella balilaisen keittiön herkkuja.

Jos haluat rentoutua, suosittelemme käymään hotellin spa-osastolla, josta voit varata jonkun monista ihanista käsittelyistä. Jos mieluummin haluat lähteä tutustumaan lähiympäsitöön ja Balin ja Seminyakin tarjoamiin mahdollisuuksiin, balilainen kulttuuri odottaa aivan kulman takana. Tonys Villas & Resort sopii sinulle, joka haluat asua mukavassa ja ylellisessä hotellissa rauhallisessa ympäristössä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä