Domus Sessoriana

Rooma, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Fiumicino International Airport (FCO): 30.2 km (34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 300

Tietoja hotellista

Tämä historiallinen kaupunkihotelli sijaitsee Esquilin-kukkulalla Rooman keskustassa. Yksikään muista hotelleista koko Roomassa ei ole verrattavissa tähän hotelliin. Se sijaitsee Gerusalemmessa sijaitsevan Basilica Santa Croce -luostarin siivessä, joka on vuonna 1561 vuodelta 1561 vuodelta vuodelta 1961 peräisin oleva cistercilainen luostari. Koko hotelli hengittää Rooman tuhatvuotista historiaa ja hotellin terassilta avautuu näkymä yhdelle kaupungin vanhimmat monumentit. Ympäröivällä alueella on erilaisia kauppoja, baareja, ravintoloita ja joukkoliikennevälineitä.

Hotelli on rakennettu vuonna 1700. Hotellissa on hissi ja 60 savutonta huonetta, joista 4 yhden hengen huonetta ja 40 kahden hengen huonetta. Aulan vastaanottotiskillä on henkilökuntaa kellon ympäri. Hotellin mukavuuksiin kuuluvat vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja juomakone. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lääkintäapu, hälytyspalvelu ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Vakiovarusteisiin kuuluu myös minijääkaappi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Lisämukavuutena kylpyhuoneissa on kosmeettisia tuotteita. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita ja tupakointihuoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Terassilla voi nauttia kauniista säästä. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, kuntosali ja kylpylä.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Mannermainen aamiainen takaa loistavan alun päivälle. Gluteenittomia aterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä