Marina Turquesa Apartments

Nerja, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • kuntosali
  • Etäisyys rannalta: 800 m
  • Lentokenttä Málagan lentoasema (AGP): 72.9 km (50 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Tietoja hotellista

Tämä huoneistokompleksi sijaitsee noin 800 metrin päässä suositulta Burriana-rannalta, ihanalla, rauhallisella alueella Nerjassa, vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä moottoritietä pitkin ja 1 tunnin rantatietä pitkin.

4 huvilan/talon lisäksi asiakkaat voivat valita 20 huoneiston, 4 yhden hengen huoneen ja 12 kahden hengen huoneen valikoimasta. Tässä huoneistohotellissa on hissi ja vastaanotto. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle (maksua vastaan). Muita palveluja ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode tai vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Itsepalveluvieraille on tarjolla hyvin varustettu minikeittiö, jossa on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, tee-/kahvipiste ja uuni. Muita saatavilla olevia mukavuuksia ovat pesukone ja silitysvälineet. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja bidee. Saatavilla on myös hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Sisä- ja ulkouima-altaiden miellyttävästi lämmitetty vesi takaa mukavan uinnin. Aurinkoterassilla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Vieraille, jotka haluavat jatkaa aktiivisuutta, on tarjolla kalastusta ja ratsastusta. Vesiurheilun harrastajat voivat nauttia melonnasta ja sukelluksesta. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, biljardia, tikanheittoa ja soittoa. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa ja solarium sekä lisämaksusta sauna ja hierontahoitoja.

Syöttötuoleja on saatavilla ravintolasta. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito ja täysihoito. Saatavilla on aamiainen, lounas ja illallinen.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä