Arte hotel

Rhodes city, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 50 m
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 13.9 km (25 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Rodoksen keskustassa. Ranta on noin 50 metrin päässä. Kuuluisat nähtävyydet ovat vain 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Saari on yksi Välimeren kauneimmista ja yksi Kreikan suosituimmista saarista.

Klubi uusittiin vuonna 2024. Hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi 6-kerroksiseen taloon, jossa on hissi ja 125 savutonta huonetta. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Hotellin palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket ja matkamuistomyymälä, sopivat erinomaisesti ostoksille tai vain selaamiseen. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai parkkihalliin (ei lisämaksua). Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäpalvelu, hälytyspalvelu, pesulapalvelu ja hotellin lääkäri. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Useimmissa majoitusyksiköissä asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode. Lisävuoteita ja lastensänkyjä on saatavilla pyynnöstä ja maksua vastaan. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Huoneissa on suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua), joten asiakkaat voivat pitää yhteyttä ja viihtyä monella tapaa. Tyynyvalikoima takaa mukavan oleskelun. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja puhelin. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Perhehuoneita on saatavilla lasten vanhemmille.

Urheilu- ja vapaa-ajan vaihtoehdot tarjoavat vieraille monia tapoja liikkua. Asiakkaat voivat nauttia virkistävästä uinnista ulkouima-allasalueella. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Virkistäviä juomia tarjoillaan allasbaarissa. Asiakkaat voivat nauttia sisäaktiviteeteista, kuten pöytätennistä. Iltaisin asiakkaat voivat rentoutua elävän musiikin parissa (ilman lisämaksua).

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali ja baari. Vieraat voivat nauttia useista ravintoloista (savuton, buffet, à la carte, ilmastointi ja syöttötuolit). Puolihoidon voi varata. Aamiainen, à la carte -lounas ja kattava illallisbuffet tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa. Saatavilla on dieettiaterioita, gluteenittomia aterioita, kasvisruokia, laktoosittomia ruokia ja vegaaniruokia. Kokit valmistavat myös lasten ateriat lisämaksusta. Vauvanruoka (tilauksesta) huolehtii pienten hyvinvoinnista. Klubi tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja. Show-ruoanlaitto on erityisen erityinen vetonaula. Alkoholittomat juomat ja alkoholijuomat ovat saatavilla lisämaksusta. Mukana on myös kansainvälisiä brändejä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä