Apartamentos Terrazas De Los Gigantes

Los Gigantes, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 700 m
  • Lentokenttä Teneriffan eteläinen lentoasema (TFS): 42.8 km (36 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Kompleksissa on erilaisia palveluja vammaisille vieraille. Kompleksissa on tilat pyörätuolilla ja hissi. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluita ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, hälytyspalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi ja keskuslämmitys takaavat mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Täysin varustetussa minikeittiössä on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, teen-/kahvinkeitin ja astianpesukone sekä täydellinen keittiövälinesarja. Siellä on myös pesukone ja silitysvälineet. Puhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Asiakkaat voivat myös käyttää siivouspalvelua lähdettäessä. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Kompleksissa on perhehuoneita ja tupakointihuoneita.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Saatavilla on aurinkoterassi, aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Kompleksissa on tarjolla laaja ulkourheiluohjelma, kuten pyöräily/maastopyöräily, tennis, hullugolfi, golf, kalastus ja ratsastus. Huoneistokompleksin vesiurheilulajeihin kuuluvat vesihiihto, purjelautailu, melontaveneily, melonta, snorklaus ja sukellus. Asiakkaat voivat nauttia sisäaktiviteeteista, kuten squashista. Wellness-alueella on spa, sauna ja solarium.

Herkullinen aamiainen antaa energiaa loppupäivään.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä