Sercotel Don Curro Hotel

Málaga, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 800 m
  • Lentokenttä Málagan lentoasema (AGP): 10.9 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee suoraan turistikeskuksessa ja vain 800 metrin päässä lähimmästä rannasta. Ostospaikat, ravintolat ja baarit ovat kaikki vain 50 metrin päässä hotellista. Julkinen liikenne lähtee pysäkiltä, joka on noin 100 metrin päässä hotellista. Lentokentälle on 3 km ja keskustaan 5 km. Päätie sijaitsee lähellä.

Asiakkailla on valittavana 6 sviittiä, 12 yhden hengen huonetta ja 100 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 9-kerroksisessa päärakennuksessa ja 5-kerroksisessa apurakennuksessa. Tässä majoituspaikassa, johon kuuluu hissi ja 24h-vastaanotto aulassa, sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu varmistavat mukavan oleskelun. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu, autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu ja pesulapalvelu. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily ja kuntosali.

Ruokailutiloihin kuuluu savuton ravintola, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja täysihoito. Herkullinen aamiainen on erinomainen syy nousta ja loistaa. Lounaalla ja illallisella asiakkaat voivat tilata à la carte -ruokia tai valita kiinteän menun. Gluteenittomia aterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä