Hotel Ciutat Vella

Barcelona, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Barcelona–El Prat Airport (BCN): 13.4 km (23 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee Barcelonan sydämessä lähellä Las Ramblasia ja lähellä Catalunya-aukiota, Barcelonan liike-, viihde- ja kulttuuritapaamispaikkaa. Tällainen etuoikeutettu sijainti tekee siitä ihanteellisen tukikohdan kaupungin kiinnostaviin kohteisiin, kuten Gaudín Sagrada Familiaan, tutustumiseen. Se on myös vain 15 km:n päässä Barcelonan El Prat -lentokentältä, ja sieltä on upeat liikenneyhteydet ja laaja valikoima palveluita ja design-liikkeitä.

Hotellissa on 5 yhden hengen huonetta ja 35 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 6 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan 24h-vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Hotellin palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Siellä on myös useita kauppoja, joissa on mukava kävellä ja selata. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, herätyskello ja WiFi (ei lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone pyörätuolilla. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Vieraat voivat nauttia valikoimasta urheilu- ja viihdevaihtoehtoja. Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien kylpylä ja solarium.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, jossa on ilmastointi, aamiaishuone, kahvila ja baari. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä