Akti Beach Club

Kardamena, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Kos Airport (KGS): 10.4 km (14 mins)
  • Uima-allas: 5 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 200-600 m
  • Paikallinen keskusta: 4 km
  • Baari: 4 kpl
  • Ravintola: 3
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Akti Beach Club on viihtyisä hotelli, jossa All Inclusive on voimassa vuorokauden ympäri, hotellissa on useita uima-altaita sekä erilaisia aktiviteetteja koko perheelle. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja rauhallisella alueella, lyhyen matkan päässä Kardamenan kylästä, Kosin etelärannikolla. Jos olet lähdössä lomalle ilman lapsia, voit valita majoituksen aikuisille varatulta alueelta, jossa on erilliset uima-altaat sekä oma ravintola, ja niissä kaikissa on ikäraja 16 vuotta.

Akti Beach Club -hotellissa on kaksi uima-allasta, aurinkotuolit ja -varjot. Toisella allasalueella järjestetään vesijumppaa ja muita aktiviteetteja. Hotellissa on lisäksi neljä lastenallasta, joista yhdessä on vesiliukumäkiä perheen pienimmille. Aikuisille varatulla aluella on lisäksi kolme uima-allasta. Jos haluat mielummin käydä uimassa meressä, ranta on tien toisella puolella. Rannalla on tarjolla myös erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Akti Beach Clubissa All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan hotellin buffetravintolassa. Snackseja on saatavilla pitkin päivää sekä myös yöllä. Hotellissa on on kaksi baaria ja yksi rannalla. Yhtenä iltana vierailusi aikana sinulla on mahdollisuus nauttia illallista hotellin à la carte -ravintolassa, jossa tarjoillaan kiinteä, useista pikku annoksista koostuva maistelumenu. Aikuisille varatulla alueella on lisäksi vielä yksi allasbaari sekä buffetravintola.

Kun haluat olla aktiivinen, voit osallistua hotellin henkilökunnan järjestämiin erilaisiin aktiviteetteihin. Voit myös kädä pelaamassa tennistä, pöytätennistä ja minigolfia tai sunnista askeleesi hotellin kuntosalille halutessasi treenata. Jos haluat lähteä tutustumaan lomaympäristöösi, voit vuokrata vastaanotosta polkupyörän. Useimpina iltoina viikossa hotellissa on luvassa livemusiikkia tai erilaisia showesityksiä. Lapsille on leikkihuone ja leikkipåaikka sekä kansainvälinen lastenkerho, jossa on englanninkieliset ohjaajat.

Akti Beach Clubissa on erilaisia kahden hengen huoneita, ja halutessasi vähän lisää luksusta voit varata kahden hengen huoneen, josta on pääsy yhteiseen uima-altaaseen.

Ranta on heti tien toisella puolella, mutta koska hotellialue on sangen laaja, välimatkat eri huoneista rannalle ja hotellin muihin palveluihin vaihtelevat suuresti. Aikuisten alue on kaikista kauimpana rannalta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä